Teknoloji

Samsung Duo kablosuz şarj cihazı Amazon tarafından sızdırıldı

samsung duo
Görsel: Gizmodo

Samsung’la ilgili sızıntılar sadece Galaxy Note 9 ile sınırlı kalmıyor. Güney Koreli şirket Note 9’u kendisi sızdırırken, Note 9 ile birlikte piyasaya çıkması muhtemel görünen Samsung Duo kablosuz şarj cihazı da Amazon tarafından erkenden gözler önüne çıkarıldı. Cihaza ait fotoğraflar Gizmodo tarafından yayınlandı.

Duo, adından da anlaşılabileceği üzere iki cihazı eş zamanlı olarak kablosuz şarj edebiliyor. Eş zamanlı şarj özelliğinin Note 9 ve Galaxy Watch gibi yeni cihazlara mı özgü olduğu, yoksa Galaxy S9 ve S9+ gibi eski cihazları da mı kapsayacağı henüz bilinmiyor.

Daha önceki Duo sızıntılarındakiyle hemen hemen aynı görünen cihaz için kullanılan etikette Samsung Qi Pad (2018) yazması dikkat çekiyor. Etiketteki QR kodu ise Samsung’un standart kablosuz şarj cihazına yönlendirme yapıyor.

Samsung Duo’nun üzerinde tek bir USB-C girişi olduğu görülüyor. Çift gösterge ışığı ise her cihazın şarj durumunu gösteriyor. Duo’nun bir tarafında mevcut kablosuz şarj cihazının disk tasarımı korunuyor. Samsung Duo hakkındaki detayların 9 Ağustos’ta gerçekleştirilecek resmi Galaxy Note 9 tanıtım etkinliğiyle birlikte gün yüzüne çıkması muhtemel görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER