Manşetler

Samsung doğruladı: Galaxy S III MWC’de tanıtılmayacak

Samsung, bu ayın sonunda düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi 2012’de Galaxy S III’ün tanıtmayacağını doğruladı. Galaxy S II’nin halefi niteliğini taşıyacak olan bu cihazın Barselona’da tanıtılması bekleniyordu. Ne var ki, geçen hafta çıkan bir haber Samsung’un bu ürününün Barselona’ya gelmeyebileceğini işaret ediyordu.

Haber doğru çıktı. Samsung adına konuşan bir sözcü Galaxy S II’nin takipçisi olacak cihazın yılın ilk yarısında Samsung tarafından düzenlenecek ayrı bir etkinlikte tanıtılacağı duyuruldu. Her ne kadar, Galaxy S II’nin takipçisi MWC 2012’de tanıtılmayacak olsa da, bu durum onun yazın başında gelmesine engel olmayacak. Gecikmenin sebebi ise Samsung’un ABD’deki pazarlama planları üzerinde yoğunlaşıyor. Şirket, ürünlerinin küresel lansmanıyla ABD’de piyasaya çıkışı arasında uzun süre olmasından rahatsız, bu nedenle küresel lansmanı öteleyerek aradaki farkı kısma yoluna gidiyor olmalı.

MWC 2012’de Galaxy S III görmeyecek olsa da, Samsung ilgi çekici yeni mobil ürünler tanıtacağının ve göstereceğinin ipuçlarını verdi. Bunların arasında yeni bir Galaxy Tab tablet de yer alabilir. Bu arada Samsung markalı Windows Phone cihazı da olasılıklar arasında yer alıyor.

İlgili – The Verge

İLGİLİ HABERLER