Teknoloji

Samsung Display ticari faaliyetlerine başladı

Samsung Display, dünyanın en büyük ekran üreticisi sıfatıyla faaliyet göstermeye başladığını duyurdu. Samsung Mobile Display ve S-LCD kurumlarının birleşiminden oluşan bu yeni organizasyon dünya çapında 39 bin çalışan ve yedi üretim tesisi bünyesinde barındırıyor.

Samsung Display şirketin yönetim verimliliğini artırmayı, OLED ve LCD işlerinden elde edilen avantajları optimize etmeyi planlıyor. Ayrıca şirket daha önce Samsung Mobile Display ve S-LCD kurumları tarafından kullanılan deneyimli tedarik zincirinden yararlanmanın yanı sıra OLED üretim teknolojisi ve büyük ekran üretim faaliyetlerinin birleşimiyle küresel rekabetçiliğini daha da iyi hâle getirmeyi hedefliyor.

Bu arada şirket “hayalin ötesindeki ekranlar” olarak Türkçeleştirebileceğimiz yeni bir kurumsal slogan da belirledi. Samsung Display tarafından geliştirilmiş olan ekranların piyasadaki ürünlerde ne zaman karşımıza çıkacağıyla ilgili olarak şu anda bir tahminde bulunmak zor. Samsung CEO’su Oh-hyun Kwon, Samsung Display çatısı altında birleştirilen güçlerin Samsung’un ekran işlerine önümüzdeki on yıl veya daha fazlası boyunca rehberlik edeceğini dile getirdi.

İlgili >> Samsung Display

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER