Manşetler

Galeri: Emaar Square Mall’da açılacak Samsung Deneyim Mağazası’ndan fotoğraflar

samsung deneyim mağazası

Samsung’un 3 Haziran Cumartesi günü müşterileri kabul etmeye başlayacak Deneyim Mağazası için bugün bir basın toplantısı gerçekleştirildi. Biz de bu basın toplantısına katılarak Samsung Deneyim Mağazası’nın havasını koklama, nasıl bir deneyim sunacağını önceden görme fırsatı elde ettik.

Samsung Deneyim Mağazası mobil ürünler etrafına konumlandırılmış olan bir mağaza. Akıllı telefonlar ve tabletler deneyimin en başında yer alırken, özellikle aksesuarlar konusunda, şimdiye kadar hiçbir Samsung mağazasında görmediğimiz zengin aksesuar seçeneği bulunuyor. Telefon kılıflarından kulaklıklara, Samsung Dex ve diğer üretkenlik ürünlerinden drone’lara kadar geniş bir aksesuar yelpazesi bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Samsung Deneyim Mağazası ile yeni bir model ilk kez Türkiye’de uygulanıyor

Ayrıca Samsung bir de, Galaxy telefonların dışına hızlı şekilde özelleştirilmiş kaplama yapmayı sağlayan özel sistemi de mağazaya yerleştirmiş. Sadece 10-15 dakika içinde telefonun arka kapağını özelleştirilmiş bir desenle kaplatabilir, ayrıca ekran koruyucusunu da özel makinesi sayesinde sorunsuz biçimde ekrana uygulatabilirsiniz.

Mağazada epey fazla bekleme alanı var. Buna bir de küçük kafeterya bölümünü ekleyin. Böylelikle Samsung, alışveriş merkezinde gezerken yorulanlar için dinlenme noktası işlevi de görecek bir mağaza sunmuş oluyor. Oturma birimlerinin yanlarına kablosuz şarj istasyonlarının yerleştirilmesi de iyi düşünülmüş bir fikir.

Mağazanın bir yanı kablosuz bağlantı teknolojilerinin, mobil servis ve uygulamalarının deneyimlendiği alan olarak ayrılmış. Bu bölümlerde de oturma üniteleri mevcut. Mağazanın girişine de üç adet sanal gerçeklik sistemi yerleştirilmiş. Ekrandaki görüntüye uygun şekilde hareket eden ve titreşim veren koltuklara oturup başınıza da Gear VR’ı geçirerek sanal gerçeklik deneyimini bizzat test edebilirsiniz.

Tabii ki, Galaxy S8 ve S8+ başta olmak üzere Samsung’un akıllı telefonları ve tabletleri de mağazada sergilenen ürünler arasında bulunuyor. Mağaza özellikle aksesuar zenginliği ve sunduğu geniş oturma alanlarıyla beğenimizi kazandı. Aşağıda, Facebook sayfamız üzerinden gerçekleştirdiğimiz canlı yayının tekrarını bulabilirsiniz. Yaklaşık beş dakika uzunluğundaki videoda Samsung Deneyim Mağazası içinde bir gezintiye çıktık ve mağazanın her bir noktasında nelerin yer aldığını anlattık.

İLGİLİ HABERLER