Teknoloji

Samsung Chromebook Pro yakında arkadan aydınlatmalı klavyeye kavuşabilir

samsung chromebook proSamsung Chromebook Pro, üst sınıf bir Chromebook’tan beklenen hemen hemen her şeyi bünyesinde barındırıyor. Son derece kaliteli bir ekranı ve şık bir tasarımı olan cihaz, oldukça hızlı çalışıyor. Ancak eksik bir özellik, bu iyi niteliklere tam anlamıyla gölge düşürüyor.

Chromebook Pro’da arkadan aydınlatmalı bir klavyenin olmaması cihazın en önemli eksikliği olarak gösterilmişti. Chromebook Pro gibi fiyatı yüksek olan bir dizüstü bilgisayarın klavyesinde arkadan aydınlatma olmaması, “tuhaf bir ihmal” olarak değerlendirilmişti. Ancak bu durum, ilerleyen zamanlarda değişecek gibi görünüyor.

Chrome Unboxed sitesinde yer alan habere göre, Samsung hâli hazırda Chromebook Pro’nun daha güçlü bir versiyonu üzerinde çalışıyor. Arkadan aydınlatmalı klavyenin de söz konusu versiyonla kullanıcılara sunulacaklar arasında yer alıyor.

Yeni Samsung Chromebook Pro ne zaman satışa sunulacak?

Arkadan aydınlatmalı yeni klavyeye sahip yeni Samsung Chromebook Pro’nun ne zaman raflarda olacağı bilinmiyor. Ancak Samsung’un giderek kalabalıklaşan Chromebook pazarında avantaj kazanmak için doğru bir hamle planladığı rahatlıkla söylenebilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER