Teknoloji

Samsung ChatON 2.0 sürümüyle birlikte yepyeni bir kullanıcı arayüzü ve özelliklerle geliyor

Samsung mobil ortamda anında mesajlaşma fırsatı sunan ChatON servisinin yeni versiyonunu duyurdu. Yeni sürüm yepyeni bir kullanıcı arayüzü ve yeni özelliklerle birlikte geliyor. Yeni sürümle birlikte 200’ün üzerinde ülkede varolan ve altmıştan fazla dil desteği sunan bu servis kullanıcılara anında mesajlaşma ve grup sohbet desteğini resim, video, ses gibi farklı multimedya formatlarıyla birlikte sunuyor.

Çoklu ekran desteğiyle aynı anda beş farklı arkadaşla sohbet imkanı sunan uygulama arkadaşları Facebook ve Twitter’ın da aralarında bulunduğu farklı platformlardan ChatON ortamında sohbete çağırmaya da izin veriyor. Hem birebir hem de grup sohbetlerde kolay paylaşım imkanı veren uygulama “Trunk” adı verilen bir sisteme yorum veya diğer içerikleri bırakmaya da olanak sağlıyor. ChatON Special Buddy özelliği de üçüncü taraf içerik sağlayıcılarından gerçek zamanda fırsatlar, güncellemeler veya haber kaynaklarını almayı mümkün kılıyor. ChatON’un yeni versiyonuyla birlikte kişisel profil desteği geliştiriliyor, artık kullanıcılar profillere yorum bırakabiliyorlar. Mevcut animasyonlu his simgilerini kullanmanın yanı sıra kullanıcılar kendi fotoğraflarını veya kaydedilmiş ses kliplerini kullanarak kendilerine ait animasyonlu mesajlarını oluşturabilecek.

ChatON, Samsung’un mobil cihazlarında yüklü geliyor, aynı zamanda Samsung Apps platformu üzerinden de indirilebiliyor. Bunun dışında uygulamayı Android, iOS, BlackBerry ve Bada cihazlarına her bir platformun uygulama mağazası üzerinden yüklemek mümkün. Ayrıca masaüstü bilgisayarlar da ChatOn’u web tarayıcısı üzerinden kullanabiliyor.

İlgili >> Samsung ChatOn

İLGİLİ HABERLER