Teknoloji

Samsung CES 2022 etkinliğinin tarihini açıkladı

samsung ces 2022

Yeni yılın ilk günleri, CES nedeniyle teknoloji dünyası için ayrı bir öneme sahip. CES 2022 için geri sayım devam ederken, şirketler burada sergileyecekleri ürünlerin veya gerçekleştirecekleri etkinliklerin duyurusunu yapmaya da başladı. CES 2022 etkinliğini duyuran şirketler arasına Samsung da katıldı.

Güney Koreli şirket, CES 2022 etkinliğini “Together for Tomorrow” (Yarın İçin Birlikte) sloganıyla gerçekleştirecek. Etkinlik Las Vegas’ın yerel saatiyle 4 Ocak 18:30’da, Türkiye saatiyle ise 5 Ocak sabah 05:30’da başlayacak. Samsung’un bu etkinlikte Galaxy S21 FE’yi gözler önüne çıkarma ihtimali oldukça yüksek görünüyor.

Etkinlikte Samsung’un başkan yardımcısı, CEO’su ve Cihaz Deneyimi bölümünün başındaki isim olan Jong-Hee sahnede olacak. Samsung’dan verilen bilgiye göre, şirket daha sürdürülebilir bir gelecek inşasına yardım edebileceği yolları gösterecek. Buna ek olarak, insanların yaşamlarını zenginleştirecek özelleştirilmiş ve bağlı deneyimlerin de sunumu yapılacak.

Samsung, CES 2022 kapsamında gerçekleştireceği etkinlikte Galaxy S21 FE’yi tanıtmanın yanı sıra S22 serisi için de bazı ipuçları verebilir. S22 serisinin tanıtım tarihinin bu etkinlikte açıklanması da sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER