Teknoloji

Samsung C750 LCD 3DTV serisiyle üç boyutlu dünyaya giriş yapın

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung’un üç boyutlu TV’lerini lansmanı geçtiğimiz Nisan ayının sonlarında yapılmıştı. Şirketin 3DTV serisinin lansmanında LED TV’ler ön plana çıkmıştı. Ancak LCD TV sınıfında da dikkat çekecek 3DTV’ler bulunuyor.

Samsung’un C750 serisi LCD 3DTV’ler üç boyutlu eğlence dünyasına uygun fiyatlarla kapı açmanızı sağlıyor. Evdeki ağa bağlanabilen bu TV’ler DLNA desteği sayesinde aynı ağa bağlı diğer bilgisayarlardaki multimedya içerikleri oynatabiliyor. 3D içeriğindeki sıkıntı ise TV’lerin içindeki dahili yazılım sayesinde bir nebze de olsun aşılıyor. Sözkonusu yazılım iki boyutlu içerikleri üç boyutlu hâle çeviriyor.

Samsung’un görüntüleri zenginleştiren HyperReal? Engine teknolojisini barındıran bu TV’lerin enerji konusunda cimri oldukları Energy Star 4.0 etiketiyle belgeleniyor.

C750 serisinin Türkiye pazarında 40 ve 46 inç’lik olmak üzere iki farklı modeli bulunuyor. Bu modellerin fiyatları ise sırasıyla 3299 TL ve 4699 TL. Ancak ikinci model Hepsiburada.com’da kampanya dahilinde 4229 TL’ye satılıyor. Bir incelemenizi tavsiye ederiz.

Ayrıntıları aşağıdaki basın bülteninde bulabilirsiniz.

BASIN BÜLTENİ

SAMSUNG C750 LCD TELEVİZYONLAR İLE KENDİNİZİ ÜST DÜZEY EĞLENCEYE BIRAKIN

Samsung C750 LCD televizyonlar, daha yüksek görüntü kalitesi ve gelişmiş bağlantı özellikleri sunarken 3 boyutlu bir multimedya deneyimi yaratmak için üst düzey performans özelliklerini kusursuz bir tasarımla birleştiriyor.

İstanbul, 9 Temmuz 2010 – Tüketici elektroniğinin ödüllü pazar lideri Samsung, C750 LCD televizyonlar ile 3 boyutlu eğlence dünyasını evinize getiriyor. DLNA ağ oluşturma özellikleri ve yeni kristal tasarımları ile bu yeni HD TV’ler, kendi kategorilerinde mükemmeliyetçilik çıtasını yukarıya taşıyor. Yerleşik 3D teknolojisi sunan C750 serisi, 2D görüntüleri 3D formatına dönüştürerek izleyicilere aksiyonun bir parçasıymış hissi veriyor. Samsung C750, görüntüleri zenginleştiren HyperReal? Engine de dahil olmak üzere, görüntü kalitesi ile ilgili bir dizi gelişmeye öncülük ediyor. Ayrıca, C750 LCD televizyonlar da 2010 LCD TV serisindeki diğer televizyonlar gibi yeni Energy Star 4.0 standardının azami tüketim sınırının altında enerji tüketiyor.

Gelişmiş Multimedya Eğlence Platformu
Internet@TV, AllShare içerik paylaşımı ve ConnectShare? Movie bağlantısı ile Samsung LCD TV, teknolojk açıdan gelişmiş, aynı zamanda da  içerik yönünden zengin bir eğlence platformu sunuyor.

Samsung DLNA (Digital Living Network Alliance / Dijital Canlı Ağ Birleşimi) uyumlu cihazlar ile kullanılabilecek AllShare sistemi, Samsung kullanıcılarına farklı cihazlar arasında içerik erişimi, paylaşımı ve yönetimi imkanını tanıyor. ConnectShare? Movie özelliği, video, müzik ve fotoğraf dosyalarınızı anında TV ekranınızda oynatmanıza ve görüntülemenize olanak sağlıyor. Bunun için tek yapmanız gereken de, dijital cihazlarınızı ConnectShare? Movie sistemi üzerinden TV setinize bağlamak oluyor.

Mükemmel 3D deneyimi…
200Hz’lik Samsung LCD 750 serisinde bulunan yerleşik 3D teknolojisi, LCD HD TV’lerde mükemmel bir 3D deneyimi sunuyor. Blu-ray 3D standartı gibi birçok 3D formatına uyumlu olacak şekilde Samsung tarafından geliştirilen bu sistem ve bir dizi patentli teknoloji, sarmal bir televizyon deneyimi sunmak için tüm renk yelpazesini kullanıyor .

3D Blu-ray oynatıcısı (BD-C6900) ve aktif 3D gözlük  ile tüketicilere evlerinde 3 boyutlu sinema keyfini yaşamaları için komple bir çözüm sunan Samsung LCD C750, sadece filmleri değil, televizyonda yayınlanan 2 boyutlu programları, 2D oyun içeriklerini ve 2D DVD’leri  de 3D’ye dönüştürüyor. Eğer yayınları 3D olarak izlemek istemiyorsanız da yine tek tuşa basarak, pazardaki en yüksek görüntü kalitesini sunan HD TV’nizi izlemeye devam edebiliyorsunuz.

Teknik Özellikler:
LE40C750
101cm, 1920 x 1080 (Full HD) Çözünürlük, 16:9, 3D HyperReal Engine, Ultra Dinamik Kontrast, WideColorEnhancer, 200HZ Motion Plus, Ultra Clear Panel, SAMSUNG 3D, 10WX2 Ses Çıkış Gücü, Dolby Digital Plus, Dolby Pulse, SRS TheaterSound, SRS TheaterSound, Internet@TV, PVR (Dijital Tuner üzerinden), Anynet+, All Share (DLNA Desteği), BD Wise, 4xHDMI, USB 2.0 Movie, Ethernet(LAN), 2xSkart Girişi,Dönebilen Ayak, Kristal Tasarım / 3,299 TL

LE46C750
116cm, 1920 x 1080 (Full HD) Çözünürlük, 16:9, 3D HyperReal Engine, Ultra Dinamik Kontrast, WideColorEnhancer, 200HZ Motion Plus, Ultra Clear Panel, SAMSUNG 3D, 10WX2 Ses Çıkış Gücü, Dolby Digital Plus, Dolby Pulse, SRS TheaterSound, SRS TheaterSound, Internet@TV, PVR (Dijital Tuner üzerinden), Anynet+, All Share (DLNA Desteği), BD Wise, 4xHDMI, USB 2.0 Movie, Ethernet(LAN), 2xSkart Girişi,Dönebilen Ayak, Kristal Tasarım /  4,699 TL

İLGİLİ HABERLER