Teknoloji

Samsung’un Bixby’si artık kullanıcılara puan vermeyecek

samsung bixbySamsung Bixby adını taşıyan dijital asistanını geçtiğimiz yıl çıkardığı Galaxy S8 ve S8+ ile birlikte tanıtmış, ancak dijital asistan için işler uzun süre pek yolunda gitmemişti. Uzun süre boyunca cihaz sahiplerinin Bixby’yi kullanmaya yanaşmaması, Samsung’u bu doğrultuda çeşitli teşvikler vermeye itmişti. Şirket bunun için “My Bixby Level” isimli bir program başlatmıştı.

My Bixby Level ile Samsung cihaz sahiplerine Bixby’yi kullanmaları karşılığında çeşitli ödüller ve puanlar sunmuştu. Yeni arka plan renk seçenekleri ve nakte de çevrilebilen Samsung Pay puanları, programın öne çıkan hediyeleri olmuştu.

Güney Koreli şirket tarafından yapılan açıklamada 10 Ağustos itibarıyla My Bixby Level programının sonlandırılacağı belirtildi. Bu programın sona ermesiyle birlikte cihaz sahiplerinin Bixby kullanımı karşısında Samsung Pay puanı veya ürün indirimleri alma devri sona erecek. Programdaki bir diğer hediye olan yeni arka plan rengi seçenekleri ise tüm cihaz sahiplerine açılacak gibi görünüyor.

Samsung Bixby kullanımını teşvik için başlattığı programla istediğini almış gibi görünüyor. Güney Koreli şirketin dijital asistanı, artık ilk zamanlara kıyasla cihaz sahiplerinin ilgisini daha yoğun bir biçimde çekiyor.

İLGİLİ HABERLER