Teknoloji

Samsung’un en yeni ekranlı buzdolabı TikTok ve YouTube Shorts videoları için ideal

Samsung Bespoke Refrigerator Family Hub Plus

Samsung, dahili dokunmatik ekrana sahip en son buzdolabı modeli olan Bespoke Refrigerator Family Hub Plus’ı tanıttı. Buzdolabının üzerine yerleştirilmiş ekran, 32 inç boyutuyla, SmartThings uyumlu akıllı ev cihazlarını kontrol etmek, Google Fotoğraflar’daki fotoğraflar görüntülemek, dijital alışveriş listeleri hazırlamak ve videoları izlemek için, önceki nesil Samsung Family Hub buzdolaplarında bulunan 21,5 inç ekrandan çok daha geniş bir alan sunuyor.

Korece bir basın bülteniyle duyurulan Family Hub Plus, yurt dışında faaliyette olan Samsung TV Plus hizmetini de ücretsiz olarak içeriyor. Bu hizmet, kullanıcıların Samsung TV Plus uygulaması aracılığıyla ABD’de 190 TV kanalını veya Güney Kore’de yaklaşık 80 kanalı izlemesine olanak tanıyor. Ekranın dikey yönlendirmesi, onu aynı zamanda TikTok ve YouTube Shorts gibi sosyal medya videolarını izlemeye uygun hale getiriyor. Ya da videoları yatay bir pencerede oynatırken ekranın geri kalanını diğer görevlere bırakan resim içinde resim (PIP) modu da içeriyor.

Samsung, daha önce Samsung’un Family Hub buzdolaplarında bulunan OneDrive entegrasyonunun yanı sıra Google Fotoğraflar için de destek ekledi. Ayrıca Google Fotoğraflar kullanıcılarının Family Hub’da oluşturulan içeriği herhangi bir mobil cihazda paylaşmasına olanak sağladı. Google Fotoğraflar’daki resimler de indirilebilir ve Family Hub Plus’ta görüntülenebilir. Aile fotoğraflarını görüntülemekten hoşlanmıyorsanız, Family Hub Plus Samsung’un çizimleri ve tabloları görüntülemek için kullanılabilen Bespoke Atelier uygulamasını da destekliyor.

Samsung Bespoke Refrigerator Family Hub Plus

Bespoke Refrigerator Family Hub Plus, kullanıcıların dokunmatik ekranındaki bir pencere öğesi aracılığıyla sık satın alınan ürünleri ve market ürünlerini sipariş etmesine olanak tanıyan Amazon Your Essentials hizmetini de destekliyor. Yerleşik SmartThings merkezi, birden fazla SmartThings cihazını kontrol etmek ve izlemek için kullanılabilir ve Air Care, Home Care, Pet Care, Clothing Care, Energy ve Cooking olmak üzere altı SmartThings Home Life hizmetini destekler. Bununla birlikte, Matter akıllı ev desteğinden söz edilmiyor.

Samsung, yeni Family Hub buzdolabı için, ekran yenileme hızı veya çözünürlüğü gibi başka herhangi bir özellik, fiyat bilgisi veya çıkış tarihi açıklamadı. Bespoke Refrigerator Family Hub Plus, 5 Ocak 2023’ten itibaren CES’te sergilenecek ve hakkında daha fazla ayrıntı sağlanacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER