Teknoloji

Samsung belli Galaxy Fold siparişlerinin iptaline başlayacak

samsung galaxy fold

Samsung, 31 Mayıs tarihine kadar dağıtımını gerçekleştirmediği veya mevcut ön sipariş müşterilerinden aksi yönde bir cevap duymadığı tüm siparişleri iptal edeceğini açıkladı. Samsung, Galaxy Fold’u piyasaya sunacağını açıkladığı ilk tarih olan 26 Nisan’ı, cihazı ilk inceleyen teknoloji yazarlarının normal kullanım sırasında karşılaştıkları zararlar nedeniyle ertelemişti. Şirket, katlanabilir akıllı telefonu için yeni bir çıkış tarihini henüz açıklamadı.

Dün Galaxy Fold için ön siparişte bulunmuş müşterilere gönderilen e-posta iletisinde, “Eğer sizden haber alamazsak ve cihazınız 31 Mayıs’a kadar gönderilmezse, siparişiniz otomatik olarak iptal edilir.” ibaresi yer aldı. Samsung, Reuters’e yaptığı açıklamada Amerikan düzenlemelerinin bu uyarıyı yapmayı gerekli kıldığını kaydetti.

Samsung, gecikmeyi ilk kez duyurduğunda, ekranı güçlendirmeye yönelik birtakım önlemler alacağını söylemişti. Amerikan telekom operatörü AT&T’den gelen bir e-posta iletisi, telefonun haziran ayında çıkacağını işaret ediyordu. Ancak Samsung’un en son duyurusu çıkışın bu zamanı da aşabileceğini gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER