Fırsatlar

Samsung Anneler Günü için telefon ve aksesuarlarda özel indirimler sunuyor

samsung anneler günü

Samsung, 6-12 Mayıs tarihleri arasında, Anneler Günü’nü kutlamak amacıyla çeşitli akıllı telefon modelleri ve aksesuarları indirimli fiyatlarla sunuyor. Bu kampanya kapsamında; yeni AI özelliklerine sahip Galaxy S23 Serisi’nden seçili amiral gemisi telefon satın alanlar için Galaxy Buds2 Pro ve Galaxy Watch6 44mm gibi aksesuarlarda cazip indirimler yer alıyor. Ayrıca, Galaxy A Serisi’nin seçili modellerinden birini tercih eden tüketiciler için Galaxy Buds FE’de de indirim fırsatı sunuluyor.

Samsung’un Anneler Günü Kampanyası, annelerine teknolojik bir hediye vermek isteyenler için ideal bir fırsat oluşturuyor. Yüksek performanslı Galaxy S23 Ultra modelini tercih eden tüketiciler, Galaxy Buds2 Pro veya Galaxy Watch6 44mm ürünlerini kampanya koşulları dahilinde avantajlı fiyatlara satın alma şansı bulacak.

Galaxy S23 Ultra, yapay zeka destekli yeni özellikleriyle donatılmış güçlü bir akıllı telefon deneyimi vaat ederken, Galaxy Buds2 Pro ve Galaxy Watch6 44mm, bu deneyimi zenginleştiren ek özellikler sunuyor. Akıllı saat ve kulaklıklar, Galaxy S23 Ultra’nın yenilikçi bağlantı kapasitesini ve şık tasarımını tamamlayarak, bir teknoloji meraklısının hayatına değer katmayı amaçlıyor.

Kampanya dahilinde, Galaxy S23 ya da Galaxy S23FE modelini satın alan tüketicilere ise Galaxy Buds2 Pro ve Galaxy Watch6 44mm ürünlerinde özel indirimler uygulanacak. Özellikle, yüksek kaliteli fotoğraf çekme kapasitesi ve gelişmiş performansı ile dikkat çeken Galaxy A55 5G ve Galaxy A35 5G modelleri, daha bütçe dostu alternatifler arayanlar için sunuluyor. Bu modellerden herhangi birini seçen tüketiciler, Galaxy Buds FE’ye özel fiyatlarla sahip olma şansını yakalayacak.

Samsung, Anneler Günü Kampanyası ile tüketicilere, anneleri için değerli ve fonksiyonel hediyeler seçme imkanı sunarken, aynı zamanda teknolojiyi daha uygun şartlarda erişilebilir kılmayı hedefliyor. Kampanya boyunca geçerli olacak özel teklif ve indirimler, yalnızca Samsung’un resmi online mağazası shop.samsung.com.tr üzerinden yararlanılabilir durumda.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER