Teknoloji

Samsung’un ilk Android Go cihazına ait özellikler ortaya çıktı

samsung ces 2023

samsung android goSamsung Android Go pazarına girmek için hazırlıklarını sürdürüyor. Şirketin ilk Android Go cihazını üç farklı kıtada test ettiğine dair haberler kısa süre önce gündeme gelmiş, ancak cihazın özellikleri konusunda pek fazla bilgi ortaya çıkmamıştı. Ancak bu durum, internete sızan yeni bir belgeyle değişiyor.

Güney Koreli şirketin Android Go cihazını üç farklı model numarasıyla test ettiği biliniyor. SM-J260F model numaralı versiyonda 1 GB RAM, Samsung’un kendi üretimi olan dört çekirdekli Exynos 7570 yonga setine eşlik ediyor. Söz konusu yonga setinin Android Go için özelleştirildiği belirtiliyor. Cihazdaki 16 GB dahili depolama alanı ise microSD kart desteğiyle artırılabiliyor.

Akıllı telefonda 8 megapiksel çözünürlüklü arka kamerayı 5 megapiksel ön kameranın tamamladığı görülüyor. 5 inç AMOLED ekran ve 2600 mAh kapasiteli pil de telefonda olması beklenen diğer özellikler arasında bulunuyor.

Samsung SM-J260F model numaralı versiyonu Avrupa’da test ediyor. Farklı bölgelerde test edilen SM-J260G ve SM-J260M numaralı versiyonlarda farklı bileşenlerin kullanılıp kullanılmayacağı ise henüz bilinmiyor. Ancak sızıntıların artması gösteriyor ki, Samsung Android Go telefonunu resmen duyurmak için çok uzun bir süre beklemeyecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER