Manşetler

Samsung 2017’de amiral gemisi telefon çıkarma yaklaşımında değişikliğe gidebilir

samsung amiral gemisiSamsung son birkaç yıldır her sene iki amiral gemisi telefon serisini piyasaya sürüyor. Ancak gelen haberler, bu durumun önümüzdeki yıl değişebileceğini gösteriyor. Galaxy Note 7 ile ilgili problemler nedeniyle şirketin bu stratejisinde değişikliğe gidebileceği konuşuluyor. Yaşanan problemlerin yoğunluğu göz önüne alınınca bu duruma pek de şaşırmamak gerekiyor. Güney Koreli şirketin gelecek ürünlerinde kalite standardını tutturmak adına üretim döngüsünü biraz rahatlatmak istemesi mantıklı bir yaklaşım gibi gözüküyor.

Samsung amiral gemisi telefon çıkarma konusunda son birkaç yıldır oldukça rahat davranıyordu. Örneğin, bu yılın ilk yarısı içinde Galaxy S7 ve S7 edge tanıtılmış, ardından ikinci çeyrekte de Galaxy Note 7 görücüye çıkmıştı. Bir önceki yılda ise yılın ilk yarısında Galaxy S6 ve S6 edge ile boy gösteren Samsung, yılın ikinci yarısında da Note 5 ve S6 edge+ modellerini tanıtmıştı. The Korea Herald gazetesinde yer alan habere göre, bu sistem önümüzdeki yıl tekrarlanmayacak. Ancak aynı haberde henüz çift amiral gemisi seri yaklaşımının geleceği konusunda kesin bir karar verilmediği bilgisi de yer alıyor.

Samsung amiral gemisi yaklaşımı konusunda işaretleri Galaxy S8 ile verebilir

2016’nın son dönemini oldukça sıkıntılı geçiren Samsung, bir yandan da Galaxy S8 için çalışmaya devam ediyor. Şirketin yeni amiral gemisi telefon çıkarma yaklaşımı konusundaki işaretlerin de Galaxy S8 ile birlikte daha somut biçimde görülebileceği düşünülüyor. Söz konusu akıllı telefon içinse 2017’nin şubat ayının sonlarını beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER