Teknoloji

Samsung’dan sıra dışı tasarıma sahip yeni mobil aksesuarlar

samsung aksesuar

samsung aksesuarSamsung içinde altı farklı ürünün yer aldığı yeni bir mobil aksesuar serisinin duyurusunu gerçekleştirdi. Şu an için Güney Kore’de satışa sunulan bu yeni aksesuarlar arasında hoparlörler, kulaklıklar ve şarj aksesuarları yer alıyor. Tüm bu aksesuarlar yüksek kaliteli görünüme sahip, bunun yanı sıra rahatlık ve performans gibi kriterler gözetilerek üretilmiş.

Bu ürünlerden ilki Wireless Speaker Bottle Design; adından da anlaşılacağı üzere bir su şişesini andıran tasarıma sahip. 360 derece çevresel ses tasarımlı bu hoparlör zengin ses çıkışı sunuyor, ayrıca kablosuz şarj ve harekete duyarlı kullanıcı arayüzü gibi özellikler barındırıyor. Eğer hoparlörü bir bardağa su koyar gibi tutarsanız, LED aydınlatmanın parlaklığı değişiyor. Salladığınızda ise ışığın rengi değişim geçiriyor.

Diğer aksesuar ise Wireless Charger Tray Design; bu da iki cihazı tek bir seferde kablosuz yöntemle şarj etme, diğeri için de entegre port üzerinden şarj etme imkanı sağlıyor. Dairesel bölüm, tıpkı kablosuz hoparlör şişesindeki gibi eşyaları şarj etmek için kullanılıyor. Battery Pack Kettle olarak adlandırılan aksesuar ise 5100 mAh ve 10200 mAh kapasiteli iki farklı versiyonla sunuluyor. Renkler ise nane mavisi veya pembe olarak belirlenmiş. Bilek kayışı sayesinde bunu rahatlıkla taşımak mümkün oluyor.

Bu pil paketi USB LED lambayla eşleştirilebiliyor. LED lamba, pil paketinin şişman görünen bölümünün ucuna bağlanıyor. Ayrıca diğer cihazları bağlamak için bir USB portu da bulunuyor. Bir diğer ses ürünü olan Wireless Speaker Scoop ise dairesel bir şekle sahip, ayrıca kayışı sayesinde çantaya veya sırt çantasına takılabiliyor. Scoop’un mikrofonu ve gürültü bastırma teknolojisi bulunuyor. Son ürün ise dikdörtgen tasarıma sahip kulakiçi kulaklık. Bu kulaklıkların düz ve birbirine karışmayan kablosu bulunuyor. Dikdörtgen uzantıları da kulaklarınızda kalmasını sağlıyor.

İLGİLİ HABERLER