Manşetler

Samsung afişi Galaxy Note Pro ve Galaxy Tab Pro’nun varlığını doğruladı

Las Vegas’ta CES 2014’ün düzenleneceği etkinlik merkezinin dışına asılan bir afiş Samsung’un Galaxy Note Pro ve Galaxy Tab Pro isimli tabletlerinin varlığını şirketin etkinliğinden önce doğruladı. Afişin ortaya çıkmasının ardından cihazların resmi basın fotoğrafları ve özellikleri de yayınladığı sızıntılardaki isabet oranıyla tanınan Twitter kullanıcısı evleaks tarafından ortaya çıkarıldı.

samsung-galaxy-note-pro-afis-060114

evleaks tarafından verilen bilgilere göre; 12.2 inç’lik Galaxy Note Pro, S-Pen özellikleri, 8 megapiksel arka kamera, 2 megapiksel ön kamera, 3 GB RAM, 32 veya 64 GB dahili hafıza ve 9500 mAh kapasiteli bir pil barındıracak. Galaxy Note Pro kutusundan Android 4.4 KitKat işletim sistemiyle çıkacak.

samsung-galaxy-note-pro-evleaks-060114

Galaxy Tab Pro’nun 8.4, 10.1 ve 12.2 inç olmak üzere üç farklı ekran seçeneğine sahip olacağını belirten evleaks, S-Pen ve tasarım dışında Galaxy Tab Note ve Galaxy Tab Pro’nun aynı özellikleri barındıracağını ifade etti. Her iki cihaza ait detaylı bilgilerin Samsung’un CES 2014 etkinliğinde açıklanması bekleniyor.

İlgili >> Android Central, evleaks (Twitter)

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER