Teknoloji

Samsung 860 QVO SSD uygun fiyatla yüksek depolama alanı vadediyor

samsung 860 qvo ssd

Samsung katı hâl sürücüsü portföyünün en yeni üyesini tanıttı. Güney Koreli şirket, en yeni seçeneğiyle kullanıcılarına 4 TB’ye kadar uzanan depolama alanı seçenekleri vadediyor. Samsung 860 QVO, bu vaadi diğer SSD seçeneklerine göre daha uygun fiyatlar karşılığında sunmasıyla da ayrıca dikkat çekiyor.

860 QVO SSD ailesinin odak noktasında fiyatı karşılığında muhteşem bir performans vadetmesi bulunuyor. Güney Koreli şirketin 4-bit çok aşamalı hücre flaş mimarisinin kullanıldığı SSD, 2.5 inçlik kasasıyla dizüstü ve masaüstü bilgisayarların çoğuna yerleştirilmeye uygun bir profile sahip.

Yeni SSD, MJX desteği sayesinde 550 Mb/s’ye kadar okuma ve 520 Mb/s’ye kadar da yazma hızlarına ulaşabiliyor. Bu hız Samsung’un 860 Pro serisindeki kadar fazla olmasa da, 860 Pro serisinin fiyat etiketinde yazan rakamların çok daha yüksek olduğunu da unutmamak gerekiyor.

Samsung 860 QVO SSD serisinde kullanıcılarına üç farklı depolama alanı seçeneği sunuyor. 1 TB depolama alanı için 1049 TL ödemek gerekecek. 2 TB versiyonun fiyat etiketinde ise 2049 TL yazacak. 4 TB depolama alanına ise 4199 TL karşılığında sahip olunabilecek. Her üç seçenek de aralık ayı itibarıyla satışa sunulacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER