Teknoloji

Samsung 5G destekli Galaxy Tab S6 üstünde çalışıyor

samsung galaxy tab s6 5g s7
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung geçtiğimiz temmuz ayının son gününde tanıttığı Galaxy Tab S6 tabletin 5G destekli versiyonu üstünde çalışıyor. 5G destekli Galaxy Tab S6, SM-T866N model numarasıyla Bluetooth ve Wi-Fi sertifikaları aldı. Model numarasında bulunan “N” harfi, cihazın Güney Kore için hazırlandığı anlamına geliyor.

Samsung’un ana vatanı için 5G destekli bir tablet hazırlaması mantıklı bir tercih gibi görünüyor. Aktif 5G şebekesi bulunan birkaç ülkeden biri olan Güney Kore’de Galaxy S10 5G satışlarının da iyi gittiği belirtiliyor. Yine geçtiğimiz ağustos ayında tanıtılan Note 10 ve Note 10+’ın Güney Kore’de sadece 5G versiyonlarının satıldığını hatırlatmakta fayda var.

Samsung 5G tabletini Güney Kore dışında da satılabilir

Galaxy Tab S6, daha önce başka ilklere de imza atmıştı. Samsung’un en yeni tableti, dünyanın HDR10+ ekranlı ilk tableti olma özelliğini taşıyor.

Galaxy Tab S6’nın standart versiyonu ABD ve Avrupa’da satışa sunulmuş durumda. Ancak Güney Kore dışında da 5G şebekesinin faaliyete geçtiği ülkelerin sayısı artıyor. Dolayısıyla Samsung’un önünde 5G tablet için giderek genişleyen bir pazarın bulunduğu söylenebilir.

İLGİLİ HABERLER