
SamMobile’da yer alan bir habere göre; Samsung, tıpkı Apple iPad ve Google Nexus 9 gibi, 4:3 görüntü oranına sahip tabletler üstünde çalışıyor. Haberde şirketin SM-T35x/SM-T55x ve SM-P35x/SM-P55x kod adlarıyla anılan dört tablet hazırladığı belirtilirken, T35x ve P35x modellerinin 7 inç, T55x ve P55x modellerinin ise 9 inç ekrana sahip olacağı iddia edildi.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Galaxy Tab S12+ ve S12 Ultra fiyatları tanıtımdan önce ortaya çıktı

Galaxy Tab S12 Ultra tasarımı yeni sızıntıyla ortaya çıktı

Avrupa telefon pazarı üç yılın dibini gördü, Apple Samsung’u yakaladı

Samsung çip üretiminde fiyatları yüzde 15’e kadar artırdı

Samsung’un One UI 9.5 için hazırladığı yapay zekâ özelliği ortaya çıktı
Dört tablette de 64-bit Qualcomm Snapdragon 410 işlemcinin kullanılacağı; T serisi modellerinin Samsung Galaxy Tab 4 8.0 ve 10.1’in, P serisi modellerinin ise Galaxy Note tablet ailesinin yeni orta sınıf üyeleri olacağı SamMobile haberindeki bilgiler arasında yer alıyor.
Google’ın 4:3 görüntü oranına sahip Nexus 9 tableti için kimi eleştirmenler olumlu yorumlarda bulunmuş, kimi eleştirmenler ise 16:9 görüntü oranının eksikliğinin hissedildiğini belirtmişti. 4:3 görüntü oranından memnun kalanların en çok dikkat çektiği nokta ise cihazın hem yatay hem de düşey modda rahat kullanılması olmuştu.
SamMobile’ın haberinde Samsung’un söz konusu tabletlerin gelişimi konusunda henüz fazla bir ilerleme kaydetmediği bilgisi de yer alıyor. Dolayısıyla Güney Koreli üreticinin 4:3 görüntü oranlı yeni tabletlerinin mart ayının başında Barselona’da düzenlenecek 2015 Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılması beklenmiyor. Samsung’un yeni tabletlerinin 2015’in ikinci veya üçüncü çeyreğinde görücüye çıkması daha olası gözüküyor.
Günün Öne Çıkan Fırsatları

REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.






