Manşetler

Samsung 2022 model The Frame TV’lerinde yansımayı azaltıyor

samsung the frame 2022

The Frame ile Samsung, eve geleneksel TV’lerden daha sorunsuz bir şekilde uyum sağlayan yüksek tasarımlı TV setleri ile, “yaşam tarzı TV’ler” kategorisini tek başına tanımlamayı başardı. Bu ürünleri tercih edenler için cihazın şık görünümü, özelleştirilebilir çerçeveleri ve TV kapalıyken sanat eserlerini veya kişisel fotoğrafları gösterebilme yeteneği, en son resim kalitesi veya HDMI özelliklerinden daha önemli oluyor.

2022 için şirket, The Frame’i bir sonraki seviyeye taşımayı ve duvar sanatı numarasını her zamankinden daha inandırıcı hâle getirmeyi umuyor. Samsung 2022 Frame TV modellerinin tuval veya kağıt hissi veren gerçekçi bir mat dokuya, ayrıca yansıma önleyici bir ekrana sahip olacağını söylüyor.

samsung the frame 2022

Yansıma önleyici ekranlar tüketiciler için önemli bir çekim noktası olabilir. Çerçeve, bir odadaki ortam aydınlatmasına dayalı olarak beyaz dengesi ve sanat eserinin parlaklığını eşleştirebilir, ancak hâlâ bir TV’ye bakıyormuşsunuz hissini veren bir şey varsa, o da ekran parlamasıdır. Samsung, yansıma önleyici yeni bir film ve diğer parlama önleyici önlemler sunarak, yağlı boya tabloların ve diğer sanat eserlerinin ekrandan eskisinden daha etkileyici bir şekilde görünmesini umuyor.

Şirketin sanat mağazası 1600’den fazla parça sunuyor ve Frame sahipleri bu seçkiye göz atarken 2022’de yeni, daha rafine bir kullanıcı deneyimi bekleyebilirler.

samsung the frame 2022

2022 için The Frame, giriş seviyesinde 32 inçten başlayan ve 85 inçlik bir modelle tamamlanan toplam yedi farklı boyutta sunulacak. TV’nin teknik özelliklerine gelince, geçen yıla benziyor: The Frame genişletilmiş kuantum nokta renk paleti ile güzel bir 4K HDR görüntü verecek, ancak tam dizi yerel karartma,120Hz desteği, değişken yenileme hızı vb. gibi üst düzey TV özelliklerinden yoksun olacak. Ve Samsung, Dolby Vision teknolojisine diğer modellerinde olduğu gibi burada da yer vermiyor.

Görüntü kalitesi ana önceliğinizse, şirketin en üst düzey Neo QLED setleri (Mini LED teknolojisine sahip) hâlâ seçmeniz gereken yol gibi görünüyor. Ama The Frame bunun için değil. Bu model ve Samsung’un Serif gibi diğer yaşam tarzı modelleri ev dekoruyla çelişmek yerine onu tamamlayan bir pakette mükemmel şekilde uyum gösteren bir görsellik isteyen müşteriler içindir.

Samsung 2022 Frame serisi için fiyatlandırma, ürün bilgileri ve daha ayrıntılı teknik özellikler, TV’ler önümüzdeki aylarda satışa başladığında duyurulacak.

İLGİLİ HABERLER