Manşetler

Samsung’un 2018 model TV’leri Türkiye’de satışa sunuldu

samsung 2018 qled tv
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

samsung 2018 qled tvSamsung Electronics, bu yılın başlarında tanıtımını gerçekleştirdiği 2018 serisi yeni QLED TV modellerinin yanı sıra, güncellenmiş UHD TV’lerini ve 75 inç ile üzeri Ultra Büyük Ekran TV modellerinin satışına başladığını duyurdu.

Güney Koreli şirket, TV’lerin parlaklık seviyesinin artmasıyla birlikte renkleri gösterme yeteneği azaldığına ve ekranda renk bozulmalarının ortaya çıktığına dikkat çekiyor. Yeni Samsung QLED TV’lerin ise, parlaklık seviyesi ve renk arasında tercih yapma zorunluluğunun üstesinden geldiğini dile getiriyor. Samsung’un belirttiğine göre, TV endüstrisinde bir ilk olarak, QLED TV, 1500 ila 2000 nitlik tepe parlaklığında yüzde 100 renk hacmi sunabiliyor.

Yeni TV serisinin evin tasarımıyla bütünleşmesini sağlayan Ambiyans Modu (Ambient Modu), kullanıcıların televizyonu izlemediği anlarda ekranda hareketli görseller, hava durumu bilgisi ve fotoğraflar gibi değişik içeriklerin görüntülenmesini sağlıyor. Bunun yanı sıra cep telefonunuzdaki müzikleri de televizyonunuzda dinlenmenin keyfini sunuyor.

Ambiyans Modu sayesinde ayrıca, TV’nin monte edildiği duvarın resmini çekip SmartThings uygulaması ile ekrana aktardığınızda evin dekoruyla uyumlu, transparan görünümlü ve şık bir ekran elde edebiliyorsunuz.

Yeni Samsung 2018 QLED TV serisinde bulunan Tek Görünmez Bağlantı (One Invisible Connection) özelliği, güç kablosu ve tüm harici cihazlarınızı tek bir yarı saydam optik kablo ile toparlayarak, TV’nizi kablo karmaşasından tamamen kurtarıyor.

Yeni QLED serisinin akıllı özellikleri TV kurulumu ve içeriğe ulaşma konusunda devrimsel yöntemler sunuyor. SmartThings iOS ve Android uygulamarıyla çalışan kolay kurulum özelliği, yeni TV kurulumunda harcanan süreyi büyük oranda azaltıyor. Tizen destekli kullanıcı arayüzü ise sezgisel menüsü sayesinde kullanıcıların online içerik servisleri ile TV kanalları arasında hızlı dolaşabilmesini sağlıyor. Samsung’un Tek Kumanda özelliği ile de TV’nize bağlı tüm cihazlarınızı ve içeriğinizi başka hiçbir uzaktan kumandaya ihtiyacınız olmadan kolayca kontrol edebiliyorsunuz.

Samsung Electronics Türkiye Tüketici Elektroniği Başkan Yardımcısı Mert Gürsoy konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “2018 serisi TV’lerimiz, mekanlarının estetiğine dikkat eden günümüz tüketicisi için tasarlanmış en yenilikçi ve sofistike modellerimizden oluşuyor. Tüketicilere TV keyfini, evin neresinde ve nasıl çıkaracakları konusunda karar verme özgürlüğü getiren yeni TV serimizi sunarken, üst üste 12 yıldır global TV pazarının lideri olarak, TV endüstrisini, mevcut en iyi görüntü kalitesine sahip Quantum Dot teknolojili ekranların dünyasına yönlendirmekten dolayı heyecan duyuyoruz.”, dedi.

 

Samsung 2018 serisi televizyonlar bu ay itibarıyla mağazalarda satışa sunulacak. Samsung’un TV serisiyle ilgili daha fazla bilgi ve fiyatlar için şirketin web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER