Teknoloji

Samsung 11 Ekim’de yeni bir ürünü gözler önüne çıkaracak

samsung

Akıllı telefon pazarında ekim ayının hareketli geçeceği şimdiden görülüyor. LG, Google ve Huawei gibi pek çok şirket ekim ayı içinde düzenleyecekleri etkinliklerle yeni telefonlarını tanıtacak. Samsung da yaptığı etkinlik duyurusuyla ekim ayındaki furyadan eksik kalmayacağını açıkladı.

Güney Koreli şirketin alışılagelmiş etkinlik takviminde sonbahar ayları genellikle boş geçiliyor. Galaxy S serisi cihazlarını yılın ilk yarısında tanıtan şirket, Galaxy Note serisinin üyelerini ve akıllı saatlerini de yılın üçüncü çeyreğinde gözler önüne çıkarıyor. Bu nedenle 11 Ekim’de gerçekleştirilecek etkinlik için yapılan duyurunun biraz şaşırtıcı olduğunu söylemek gerekiyor.

Samsung tarafından gönderilen etkinlik davetiyesi, tanıtılacak yeni ürün konusunda, çok somut olmasa da, bazı ipuçları barındırıyor. “Kendinizi şimdiye kadar olduğundan çok daha fazla ifade etmeniz için yeni imkanlar getiriyoruz. Samsung yeni cihazının çıkışını kutlarken siz de eğlenceyi Samsung’la yakalayın” cümlesi, şirketin kamera özellikleri öne çıkan bir telefon hazırlığı içinde olduğunu düşündürüyor.

Samsung tarafından kullanılan “4x Eğlence” sloganı da şirketin kamera odaklı bir telefon hazırlığı içinde olduğu düşüncesini kuvvetlendiriyor. Yine de, bu konuda kesin bir şeyler söyleyebilmek için 11 Ekim’i beklemek gerekiyor. Verilen ipuçları uzun süredir beklenen katlanabilir telefonla ilgili görünmese de, bu ihtimalin de henüz masada olduğunu belirtmekte fayda var.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER