Eğlence

PS5 ile birlikte çıkan Sackboy PlayStation Plus’a geliyor

sackboy playstation plus

PlayStation 5 ile birlikte çıkan oyunlardan biri olan Sackboy: A Big Adventure, diğer seçenekler Demon’s Souls ve Miles Morales’in gölgesinde kalmıştı. O dönemden bu yana oyunu merak edenlerin beklediği telafi imkanı sonunda geldi. LittleBigPlanet evreninden çıkma bir oyun olan Sackboy PlayStation Plus’ta yerini alacak. Sony’den verilen bilgiye göre, PlayStation Plus aboneleri 4 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında oyuna erişebilecek.

Sackboy, bağrından koptuğu LittleBigPlanet serisinden farklı bir deneyim sunuyor. LittleBigPlanet’in odak noktasında çevre etkileşimi ve yaratıcılık yer alırken, Sackboy merkeze ana karakterin akrobatik yeteneklerini yerleştiriyor.

Ortak çalışma mekaniğini paylaşan oyunlarda aynı anda dört oyuncu birlikte mücadele edebiliyor. Bazı segmentlerde ilerlemek için takım çalışmasına da ihtiyaç duyuluyor. Dolayısıyla Sackboy’un bir aile oyunu olduğu söylenebilir.

Sackboy PlayStation Plus abonelerine sunulan tek yeni oyun değil

Sackboy Playstation Plus abonelerinin karşısına nisan ayında çıkacak tek yeni seçenek olmayacak. Kısa süre önce çıkan “birinci şahıs nişancı oyunu” Meet Your Maker ve RPG formatındaki Tails of Iron, nisan ayında PlayStation Plus’ta oyuncuları karşılayacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER