EğlenceTeknoloji

Popüler YouTube kanalı Ryan’s World Roblox’a geliyor

ryan's world roblox

Ryan’s World Roblox‘a geliyor. Popüler YouTube kanalı, özellikle çocuklar arasında popüler olan ve oyuncuların kendi alanlarını ve aktivitelerini oluşturabildikleri oyun içinde kendi sanal dünyasını açıyor.

Oyuncular, YouTube kanalından esinlenerek genişleyen bir dijital dünyaya girebilecek ve diğer konumların yanı sıra bir yarış parkuru, itfaiye istasyonu, plaj ve okulu keşfedebilecekler. Ayrıca uzaya giden Gökkuşağı Yolu benzeri bir yol ve “GİZEMLİ EVCİL HAYVANLAR” etiketli garip bir kutu var. Oyun dünyasının 5 Aralık Cumartesi akşamı TSİ 21.00’de açılacağı tahmin ediliyor.

Roblox on yıldan fazla süredir faaliyet gösteriyor, ancak oyunun popülaritesi pandeminin başlangıcından bu yana dikkate değer oranda arttı. Şu anda, yıllık yüzde 82 artışla 31.1 milyon günlük kullanıcısı var ve şirket halka açılmak için başvuruda bulundu. Büyüdükçe, giderek daha fazla ana akım isim Roblox‘un içinde geniş kitlesiyle buluşmak için bir alan yaratıyor. Lil Nas X, kasım ayında orada sanal bir konser verdi ve oyun, bu haftanın başlarında Ready Player Two‘nun piyasaya sürülmesiyle bağlantılı bir hazine avına ev sahipliği yaptı.

ryan's world roblox

Ryan’s World de aynı şekilde büyüyor. 2015 yılında kutudan oyuncak çıkarma videoları ile başlayan YouTube kanalı, bir multimedya çocuk imparatorluğuna dönüştü. Kanalın yıldızı Ryan Kaji’nin Nick Jr.’da bir televizyon programı, büyük konsollarda bulunan bir yarış video oyunu ve büyük perakendecilerde satılan bir oyuncak ve giyim serisi var. Kanal, Amazon Prime’da da yeni bir program için planlar yaptı.

Kaji, iki yıldan uzun süredir YouTube kanallarından birinde düzenli olarak Roblox oynuyor, bu nedenle izleyicilerin daha sonra ziyaret edebilecekleri bir Ryan’s World seviyesi sunmak doğal bir genişleme gibi görünüyor. Roblox ücretsiz oynanabilse de, içerik oluşturuculara oyun dünyalarında ürün satarak para kazanmanın bir yolunu da sunuyor. The Wall Street Journal, Ryan?s World şubesinin sanal ürünlerle takas edilebilecek değerli taşlar satacağını bildirdi.

İLGİLİ HABERLER