Teknoloji

Runtastic Runtasty ile sağlıklı yemek tarifleri verecek

runtastic-runtasty-070417Şirketlerin zaman zaman ana faaliyet alanlarıyla doğrudan ilgili olmayan ya da tamamen dışında alanlara yönelmeleri şaşırtıcı bir durum değil. Bu davranış kalıbının son örneklerinden birini de Adidas’ın sahibi olduğu Runtastic sergiledi. Runtastic Runtasty adını verdiği yeni uygulamasıyla sağlıklı yemek tarifleri sunmayı teklif ediyor.

Runtastic, yeni uygulamasında kullanıcılarına “yemek pişirmeyi seksi ve basit kılma”yı vadediyor. Yemek tariflerini 23 farklı kategoriye göre sınıflandıran uygulama, kullanıcılara yemeklerin yapılışını videolarla anlatmayı da ihmal etmiyor.

Uygulamadaki yemek tariflerinin diyetisyenler tarafından onaylandığına dikkat çeken Runtastic, yemek pişirme dışında mutfakta faydalı olacak başka yeteneklerin kazanılmasında da yardımcı olmayı amaçlıyor.

Runtastic Runtasty ile tanıdığı kitleye farklı bir yönden sesleniyor

Runtasty’nin yayınlanması, Runtastic için farklı bir tercih olarak değerlendirilebilir. Ancak uygulamanın “sağlıklı beslenme” etiketini taşıması, Runtastic’in bugüne kadarki “sağlıklı yaşam” hedefine pek aykırı görünmüyor. Sağlıklı yaşam hedefine ulaşmak isteyenlere hareket ve egzersiz konusunda yardımcı olan Runtastic, yeni uygulamasıyla yardım sunduğu alanların arasına beslenmeyi de ekliyor. Runtasty iOS ve Android üzerinden indirilebiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER