Teknoloji

RunKeeper ve Spotify entegrasyonu egzersizlere müziği getiriyor

runkeeper-spotify-290115-1

Spotify aynı anda birden fazla mecrada olma konusundaki hamlesini sürdürüyor. Sony ile PlayStation ve Xperia cihazlarında sunacağı müzik servisi PlayStation Music’in altyapısını oluşturmak için anlaşmaya varan İsveçli şirket, şimdi de fitness uygulaması RunKeeper’ın iOS versiyonu için entegrasyon imkanı sunuyor.

Kısa bir süre önce iTunes App Store’da yayınlanan RunKeeper’ın 5.2 sürümü, Spotify Premium abonelerine hesaplarına erişme ve RunKeeper aracılığıyla müzik çalma imkanı sağlıyor. Spotify’ı RunKeeper aracılığıyla kontrol edebilmek için kullanıcıların Spotify uygulamasını da indirmesi gerekiyor.

runkeeper-spotify-290115-2

Ardından RunKeeper içinde anlatılan adımları takip ederek entegrasyon kuruluyor. Entegrasyonun tamamlanmasının ardından kullanıcılar RunKeeper üzerinden hem şahsi listelerine hem de Spotify’ın egzersizlere özel listelerine ulaşabiliyor.

Şu an için sadece iOS kullanıcılarının faydalanabildiği RunKeeper ve Spotify entegrasyonunun kapsama alanı yakında Android kullanıcılarını da kapsayacak şekilde genişleyecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER