EğlenceTeknoloji

RPG oyunu Darkest Dungeon Epic Games’te ücretsiz oldu

Yeni yıla sayılı günler kalmışken Epic Games Store, söz verdiği gibi oyun hediye etmeye devam ediyor. 25 Aralık Saat 19.00 itibarıyla Epic Games’in oyunculara hediyesi sıra tabanlı RPG oyunu Darkest Dungeon oldu.

Önceden sızdırılmış listenin doğru olduğu her geçen gün daha da anlaşılıyor. Zira Darkest Dungeon’ın ücretsiz olarak verilmesi ile birlikte liste 9/9 şeklinde ilerliyor. Sızdırılan listenin daha önceden doğru bildiği oyunlar ise en yeniden en eskiye sıralı bir şekilde olmak üzere; Inside-Tropico 5-Metro 2033-Alien:Isolation-Defense Grid 1-The Long Dark-Oddworld: New ”n” Tasty! ve Cities: Skylines. Sızdırılan ve şu ana kadar tam isabet doğru bir şekilde giden listeye şu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

 

Epic Games’in Twitter hesabından yaptığı açıklamayla, Red Hook Studios tarafından geliştirilen ve yayınlanan Darkest Dungeon, bugün ücretsiz oldu. Oyunu 26 Aralık Saat 18.59’a kadar ücretsiz bir şekilde edinebilirsiniz.

Sıra tabanlı bir rol yapma oyunu olan Darkest Dungeon, maceracılığın psikolojik streslerini konu alıyor. Oyuncular, bu sıra tabanlı rol yapma oyununda kendi ekiplerini oluşturarak zorlu görevlerin üstesinden gelmeye çalışacak. Bu serüvende karanlık zindanlara gidecek, en dişli düşmanlara karşı uzun bir yolculuğa çıkacaksınız.

Oyun, ilk kez 19 Ocak 2016 yılında piyasaya sunuldu ve kendi türünde oyuncuların beğenisini bir hayli kazandı. Darkest Dungeon oyununda ekip üyelerinizin özelliklerini geliştirebilir, yeteneklerini kullanabilir ve verilen görevleri yerine getirerek daha büyük ödüllerin sahibi olabilirsiniz. Karakter kütüphanenizden seçeceğiniz dört kişi ile zindanlara giriş yaparak maceradan maceraya koşacağınız Darkest Dungeon’ın metacritic puanı ise 84.

Darkest Dungeon sistem gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows XP
  • Bellek: 2 GB RAM
  • Ekran Kartı: Open GL 3.2+ Compliant
  • Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
  • İlave Notlar: 1080p, 16:9 tavsiye edilen

Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7+
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: Open GL 3.2+ Compliant
  • Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
  • İlave Notlar: 1080p, 16:9 tavsiye edilen.

Epic Games’in sonraki günler için vereceği ücretsiz oyunlar ise hala belirsizliğini koruyor. Zira liste her ne kadar doğru gitse de, bundan sonra da doğru olacağına dair bir garanti yok. Epic Games Store’un vereceği bütün ücretsiz oyunlar için bizi takip edebilir, en hızlı şekilde gelişmeler ve hediyelerden haberdar olabilirsiniz.

 

İLGİLİ HABERLER