Teknoloji

Katlanabilir ekranlı Royole FlexPai 3 sızan fotoğraflarda görüldü

royole flexpai 3
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Royole 2018’in ekim ayında katlanabilir telefonu FlexPai’yi tanıtmış, Samsung ve Huawei gibi markaları sollayarak katlanabilir telefonunu piyasaya süren ilk üretici olmuştu. Şirket üç yılın ardından FlexPai serisine yeni bir üye eklemeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz şubat ayında TENAA belgelerinde görülen ve Royole FlexPai 3 olarak anılan telefona ait fotoğraflar, duyumcu Evan Blass tarafından paylaşıldı.

Royole yeni katlanabilir telefonunda da dışa doğru katlanan tasarımdan vazgeçmemiş gibi görünüyor. Bu da akıllı telefonda ikinci ekranın bulunmadığı anlamına geliyor. Açılır selfie kamerası da geçmiş modellerle benzeyen noktalar arasında yer alıyor.

Arka tarafta iki kamera sensörü ve LED flaş, kare şeklindeki kamera adasında görülüyor. Panelin diğer tarafında da aynı boyutlarda bir kesit olması, iki arka panelin birbirleriyle pürüzsüz biçimde birleşmesini mümkün kılıyor.

TENAA kaydına göre, Royole FlexPai 3 7.2 inç büyüğünde katlanmamış bir ekranla gelecek. 3360 mAh pil, Android tabanlı kullanıcı arayüzü ve 5G desteği de telefonun özellikleri arasında yer alıyor. 147.1 x 138.8 x 7 mm. boyutlarındaki telefonun parmak izi tarayıcısı da kenarda yer alıyor. USB-C girişinin de alt kenarın sağ tarafında bulunması göze çarpıyor.

İLGİLİ HABERLER