EğlenceManşetler

Rovio’nun yeni oyunu Amazing Alex’in iOS ve Android versiyonları yayınlandı

Fenomen hâline gelen Angry Birds’ün geliştiricisi Rovio’nun işaretlerini iki ay önce verdiği yeni oyunu Amazing Alex’in iOS ve Android versiyonları nihayet yayınlandı. Aslına bakarsanız, Amazing Alex’in kahramanı ilk kez karşımıza çıkmıyor. Daha önce App Store’da yayınlanan Casey’s Contraptions adlı oyunda da bu kahraman vardı. Rovio önce bu oyunun haklarını satın aldı, daha sonra kahramanına yepyeni bir kimlik vererek bu oyunu Amazing Alex olarak karşımıza çıkardı.

Amazing Alex’te dört farklı konumda geçen 100 farklı seviye bulunuyor. Oyuncuların tezgahları yerleştirme, balonları uçurma veya topu sepete hareket ettirme gibi çeşitli aktiviteleri gerçekleştirmeleri, özenli bir şekilde zincir reaksiyonlar tasarlayarak belirli görevleri başarmaları gerekiyor. 100 farklı seviyeye gelecekte yeni seviyelerin eklenmesi bekleniyor.

Amazing Alex’i iTunes App Store’da $0.99 karşılığında indirmek mümkün. Android versiyonuna baktığımızda Google Play Store’da hem $0.99’lık normal versiyon hem de ücretsiz olarak sunulan reklamlı versiyonu görüyoruz. Oyunun HD sürümü ise $2.99. Oyunun kurulum dosyasının büyüklüğü 20 MB’ın biraz üzerinde. Bu durumda Wi-Fi ile indirmek gibi bir zorunluluk söz konusu değil, tabii ki geniş bir mobil veri planınız varsa.

İlgili >> iTunes App Store, Google Play Store, iPhoneTurkey.biz (İnceleme)

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER