Eğlence

Rovio Accounts ile farklı cihazlardaki Angry Birds deneyimi eş zamanlanacak

Rovio’nun yayınladığı oyunlar, özellikle Angry Birds serisi, çok sayıda cihazda oynanabilir durumda. Oyunların uyumlu olduğu platform listesinin genişliğine rağmen kaydedilen ilerlemeyi eş zamanlamak ve farklı cihazlarda oyuna devam etmek şu an için mümkün olmasa da Rovio bu durumu değiştirmeye hazırlanıyor.

rovio-logo-270312

Şirket ”Rovio Accounts” adını verdiği servisle kullanıcılarına bir cihazda başladıkları oyun deneyimini başka bir cihazda sürdürme imkanı sunacak. Rovio Accounts’a bir e-posta adresi kullanarak kaydolan oyuncular, bu hesapla oyunlara giriş yaptıkları zaman eş zamanlamanın getirdiği nimetlerden kolaylıkla faydalanacaklar. Bir cihaz üzerinde birden fazla Rovio hesabıyla oyuna giriş yapmak da mümkün olacak. Bu özelliğin özellikle tek tablete sahip aileler için fonksiyonel olacağı kesin.

Rovio’nun bu kullanışlı yeni özelliğinin kullanım alanıysa şu an için oldukça kısıtlı. Şu an için Rovio Accounts ve getirdiklerinden sadece dünyanın tamamındaki The Croods oyuncularıyla orijinal Angry Birds’ün Finlandiya ve Polonya’daki oyuncuları faydalanabilecekler. Angry Birds Space ve Bad Piggies gibi diğer popüler Rovio oyunlarında henüz kullanılmayan bu servisin önümüzdeki dönemde daha çok oyunda ve ülkede kullanılır hale gelmesi bekleniyor.

İlgili >> Rovio

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER