Teknoloji

Asus’tan Diablo Immortal temalı özel ROG Phone 6

rog phone 6 diablo immortal

Asus ROG Phone 6 serisini geçtiğimiz haziran ayında tanıtmıştı. Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemcili bu seriyi, ekim ayında tanıtılan Dimensity 9000 Plus işlemcili ROG Phone 6D takip etmişti. Daha sonra ise ROG Phone 6 Batman Edition gözler önüne çıkmıştı. Asus şimdi de Blizzard Entertainment ile birlikte hazırladığı ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition’ı tanıttı.

Bu özel ROG Phone 6’nın arka panelinde özel bir Aura RGB logo ve Diablo Immortal grafikleri yer alıyor. Hellfire Kırmızısı rengindeki arka panel, yarı mat bir kaplamaya sahip. Telefonda kullanıcıları özel bir Diablo teması, ikonlar, animasyonlar ve ses efektleri bekliyor.

Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemci bulunuyor. Bu işlemciye 16 GB LPDDR5 RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı tarafında ise tek seçenek 512 GB UFS 3.1.

ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition özel bir kutuyla geliyor

Bu özel üretim ROG Phone 6, Horadic Cube’a benzeyen özel bir kutuyla geliyor. Bunun içinden ise “efsanevi” bir oyun içi eşyaya benzeyen daha küçük bir kırmızı kutu çıkıyor. Sanctuary dünyasının özel haritası ve King Fahir feneri de kutu içerikleri arasında yer alıyor.

Asus ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition, bugün Asus’un çevrimiçi mağazasında satışa sunulacak. Henüz ön siparişler açılmadığı için telefonun fiyatı konusunda bir bilgi verilmiş değil.

İLGİLİ HABERLER