Eğlence

Rocky mobil oyunu 8 Aralıkta yayınlanacak

rockySinema tarihinin efsaneleri arasında yer alan Rocky serisinin ilk filmi, bundan tam 40 yıl önce 1976’da yayınlanmıştı. Bu önemli kilometre taşını kutlamak için MGM Interactive ve geliştirici Tapinator bir mobil oyun hazırladı. “İtalyan aygırı” Balboa’yı akıllı telefonlara taşıyacak olan oyun, 8 Aralıkta oyuncularla buluşacak.

Oyunun 2016’nın ikinci çeyreği içinde yayınlanması planlanmıştı. Ancak işler beklendiği gibi gitmedi ve oyunun çıkışı yılın sonuna kadar sarktı. Ücretsiz olarak yayınlanacak oyuna ilk başta sadece iOS cihaz sahipleri erişebilecek.

Yapılan açıklamaya göre, oyunda Balboa’nın ünlü rakipleri de boy gösterecek. Apollo Creed, Clubber Lang ve Ivan Drago gibi boksörler de oyunda yer alacak. Oyun çerçevesinde oyuncular dünyanın farklı yerlerindeki rakipleriyle kapışabilecek.

Boks maçları dışında oyuncular 37 farklı boksörün yer aldığı bir boks salonunu da yönetebilecek. Oyuncular ilk başta bu boksörlerin hepsini müsabakalarda kullanamayacak. Seviye atladıkça boksörlerin de kilidi açılacak.

Rocky Balboa’da oyuncular Mick ile idman yapacak

Oyuncular, oyunda idman yaparken Rocky’nin efsanevi antrenörü Mick de kendilerine eşlik edecek. Bu idmanlar sayesinde oyuncular yeteneklerini geliştirebilecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER