EğlenceTeknoloji

Epic Games Store’dan Rocket League fırsatı

rocket league epic games store

Rocket League, Epic tarafından verilen 79,99 TL değerindeki Epic Games Store kuponu sayesinde 23 Ekim’e kadar ücretsiz olarak indirilebilecek. Oyuna sahip olmak isteyenler ücretsiz kuponu 23 Ekim’de saat 18.00’a kadar alabilecek. Kuponun kullanım süresi ise 1 Kasım’da saat 23.00 itibarıyla sona erecek.

Epic Games neden böyle bir promosyon gerçekleştirdiği konusunda açıklama yapmasa da, şirketin PC oyuncularını Steam’den Epic Games Store’a çekme amacıyla hareket ettiği düşünülüyor. Rocket League bu promosyonun aktif hâle gelmesiyle birlikte Steam’den kaldırılsa da, oyuncular buradan edindikleri kopyalarını oynamaya devam edebilecek. Çapraz platform desteği gibi yenilikler de oyunu Steam’den satın alanlara ulaştırılacak.

Epic Games daha önce de PC oyuncuları kendi mağazasına yönlendirmek amacıyla benzer promosyonlar yapmıştı. Mağazada hâlâ her hafta oyunculara bir oyun ücretsiz olarak sunuluyor. Bu ücretsiz oyunların en çok ilgi çekeni olan Grand Theft Auto V’in dağıtımı sırasında mağazada yoğunluğa bağlı olarak kesintiler yaşanmıştı.

Rocket League için Epic Games Store kuponu veren Epic Games, başka PC oyunlarının sınırlı süre boyunca sadece kendi mağazasında bulunması için de özel anlaşmalar imzalamıştı. Bu oyunlar arasında Metro Exodus ve The Outer Worlds öne çıkıyor. The Outer Worlds’ün bu yıl bitmeden Steam’e de gelmesi planlanıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER