Eğlence

Rock Band 4’ün tam şarkı listesi açıklandı

rock-band-4-sarki-listesi-150915

Bir dönem piyasayı kavuran oyunlardan biri olan Rock Band, en yeni versiyonu Rock Band 4 ile yeni nesil oyun konsollarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Oyunun yayınlanması için geri sayım devam ederken, Rock Band 4’te oyunculara sunulacak şarkıların listesi açıklandı.

Açıklanan şarkı listesi, hem klasikleri hem de modern zamanların popüler şarkılarını içinde barındırıyor. 4 Non Blondes’dan “What’s Up?”, Van Morrison’dan “Brown Eyed Girl”, The Cure’dan “Brown Eyed Girl”, Elvis Presley’den “Suspicious Minds” gibi klasiklere Arctic Monkeys’den “Arabella”, Fall Out Boy’dan “Centuries”, Jack White’dan “Lazaretto” ve Queens of the Stone Age’den “My God Is The Sun” gibi güncel hit şarkılar eşlik ediyor.

Oyuncular bu şarkı listesini ekstra içerikler satın alarak genişletebilecek. Buna ek olarak, Rock Band’in daha önceki sürümleri sırasında satın alınan şarkılar Rock Band 4’de de kullanılabilecek.

Harmonix tarafından hazırlanan Rock Band 4, 6 Ekimde PlayStation 4 ve Xbox One için yayınlanabilecek. Oyun eski sürümlere ait enstrümanları da destekleyecek.

İLGİLİ HABERLER