ManşetlerSatın Alma Rehberi

Robot süpürge satın almak isteyenler için öneriler ve ürün tavsiyeleri – Video

robot süpürge tavsiyeleri

Robot süpürgeler son zamanların dikkat çeken ve giderek daha fazla ilgi gören ev ürünlerinin başında geliyor. Çoğu kişinin zahmetli bulduğu temizlik işini bu marifetli robotlar yerine getiriyor. Piyasada gördüğümüz ürün seçenekleri giderek artıyor. Robot süpürge ürün önerileri videosunda hem robot süpürge satın alırken dikkat etmeniz gerekenler hakkında bilgiler veriyor hem de bazı ürün tavsiyeleri sunuyoruz. MediaMarkt’ın katkılarıyla hazırladığımız videoda yer alan ürünlerle ilgili detaylar aşağıda bulabilirsiniz.

Anker Eufy RoboVac 35C

anker eufy robovac 35c

Anker markasını genellikle akıllı telefon, tablet veya dizüstü bilgisayarlarla kullanımı kolaylaştıran aksesuarlarıyla biliyoruz. Ancak bu marka robot süpürgeler tarafında da oldukça aktif. Anker Eufy RoboVac 35C, nispeten uygun fiyatıyla dikkat çeken bir ürün. 24W?lık maksimum güç seviyesine sahip olan bu ürünün 55 dB?lik bir ses seviyesi bulunuyor. Dakikada 100 metrekare temizleme süresine sahip olan bu süpürgenin HEPA filtresi yıkanabiliyor. Üzerinde bulunan şarj göstergesi sayesinde pil seviyesini kolaylıkla görebilirsiniz. Tek bir şarjla 100 dakikalık maksimum çalışma süresine sahip olan süpürge, 5-6 saat gibi bir sürede şarj ediliyor. Uzaktan kumandalı ürünü mobil uygulaması sayesinde iPhone veya Android telefondan da kontrol etmeniz mümkün oluyor. Zaman ve hafta programlama özelliği sayesinde ise, süpürgenin siz evde yokken çalışmasını ve temizliği yapmasını sağlayabilirsiniz.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential

xiaomi mi robot vacuum mop essential

Xiaomi mobil ürünleri kadar robot süpürgeleriyle de dikkat çeken bir marka. 25W maksimum güç seviyesine sahip olan Mi Robot Vacuum Mop Essential, fiyatıyla Anker?in ürünüyle rekabet ediyor. EPA ve HEPA filtresi yıkanabiliyor, toz haznesi ise 0.42 litrelik maksimum hacme sahip. Üzerinde ekran, şarj göstergesi veya toz torbası doluluk seviyesi gibi göstergeler yok. Buna rağmen tüm bu ayarları mobil uygulaması sayesinde görebilirsiniz. Wi-Fi destekli bu ürün mobil uygulama üzerinden zaman tabanlı programlama yapma imkanı veriyor. Yüzey sensörü sayesinde engelleri kolaylıkla algılamasının yanı sıra oda algılama özelliği de mevcut. Tek bir şarjla 90 dakika boyunca çalışabilen bu robot süpürge 4-5 saat gibi bir sürede tamamen şarj edilebiliyor. 

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro

xiaomi mi robot vacuum mop pro

Xiaomi robot süpürge seçenekleri içinde fiyat yukarı çıktıkça, daha güçlü bir seçenek olarak Mi Robot Vacuum Mop Pro karşımıza çıkıyor. 58W maksimum güç seviyesine sahip olan bu seçenek EPA/HEPA filtreyle geliyor. 0.46 litrelik maksimum hacme sahip bir toz haznesi var. Üzerinde ekran, şarj veya toz torbası doluluk seviyesi göstergeleri yok. Wi-Fi bağlantılı ürünü mobil uygulama üzerinden kontrol edebilir, çalışma zamanlarını programlayabilirsiniz. Yüzey sensörü sayesinde bulunduğu yerde engellere rağmen rahatlıkla çalışabiliyor. Oda ayarlama özelliği de var. Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro, pil ömrüyle dikkat çekiyor.Tek bir şarjla 180 dakikaya kadar çalışabiliyor. Şarj işlemi ise 6 saatte tamamlanıyor.

Viomi V3

viomi v3

Viomi V3 robot süpürge, 40W maksimum güç seviyesine sahip, HEPA filtreli bir ürün. 0.55 litrelik bir toz haznesi bulunuyor. Ürünün üstünde bir ekran veya şarj göstergesi bulunmuyor. Aynı şekilde toz torbasının doluluk seviyesini gösteren bir gösterge de yok. Bunun yerine kolay kullanıma yardımcı olan iki düğme görüyoruz. Wi-Fi desteğine sahip olan bu ürün mobil uygulama ile kontrol edilebiliyor. Çalışma zamanını programlama, oda algılama, emiş gücünü ayarlama, nokta temizleme, yüzey sensörü ve şarj istasyonuna otomatik dönüş gibi gelişmiş özellikleri bulunuyor. Lityum iyon pili, 150 dakikalık tek şarjla çalışma süresi sunuyor. Şarj süresi ise 5-6 saat olarak veriliyor.

Anker Eufy RoboVac L70 Hybrid

anker eufy robovac l70 hybrid

Anker?in daha gelişmiş ve dolayısıyla daha yüksek fiyatlı bir seçeneği olan Eufy RoboVac L70 Hybrid, hem süpürme hem de paspas özelliğine sahip bir seçenek. 24W maksimum güç barındıran bu model 0.45 litre toz haznesine sahip. HEPA filtresi yıkanabilir. Üzerinde ekran yok, ancak şarj göstergesi sayesinde şarj durumunu kolaylıkla görebilirsiniz. WiFi desteği de mevcut. Akıllı telefonunuza kuracağınız mobil uygulama üzerinde haritalama, zaman programlama, güç ayarlama gibi işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Mobil uygulama ile kontrolün dışında, uzaktan kumandasıyla da kontrol edebilirsiniz. Yüzey sensörüyle verimli bir temizlik sağlarken oda algılama özelliği de, sadece belirli odaları temizlemenize yardımcı oluyor. Lityum iyon pili, 150 dakikalık maksimum çalışma süresi sunarken, pili de 4-5 saat gibi bir sürede tamamen şarj oluyor.

ROBOROCK S6 Pure Vacuum Cleaner

roborock s6 pure

Yüksek güçlü bir süpürge arayanlar için, 58W maksimum güce sahip Roborock S6 Pure önerilebilecek seçenekler arasında yer alıyor. Fiyat olarak biraz yüksek tarafta yer alsa da, özellikleriyle fazlasıyla tatmin edici görünüyor. 0.46 litrelik toz hazneli bu üründe EPA/HEPA filtre mevcut ve filtre yıkanabiliyor. 65 dB ile idealde bir gürültü seviyesi sunuyor. Robot süpürgenin üzerinde herhangi bir gösterge veya ekran yok. İki düğme temel kontrol işemlerini yerine getiriyor. Uzaktan kumanda bulunmuyor, ancak mobil uygulama üzerinden kumanda etmeniz mümkün. WiFi desteği de var. Mobil uygulaması üzerinden çalışma zamanını programlama, temizlenecek odaları belirleme, çalışma gücünü ayarlama gibi imkanlar sunuluyor. Lityum iyon pili ise, 150 dakikaya varan bir çalışma süresi sağlıyor. Pili 6 saatte tamamen doluyor. Bu arada süpürge, çalışma işlemini bitirdikten sonra şarj istasyonuna otomatik olarak dönebiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER