Fırsatlar

Robot süpürge satın almak isteyenler için dikkat çeken indirim fırsatı

robot süpürge indirimleri

Robot süpürgeler şu sıralar en fazla ilgi gören ev elektroniği ürünleri arasında yer alıyor. Evin en zahmetli işlerinden olan toz alma veya süpürme gibi işlerle uğraşmak istemeyenler için bu robotlar epey kullanışlı oluyor. Eğer yazlığınıza bir robot süpürge satın almayı düşünüyor veya sonbahara hazırlık yapmayı planlıyorsanız, Trendyol’da sunulan indirim fırsatı ilginizi çekecektir.

Kampanya kapsamında sunulan ürünlere baktığımızda Xiaomi, Roborock, Roidmi, Viomi, Tefal, Anker gibi birçok bildik robot süpürge markasının ürünlerinin indirim kapsamında olduğunu görüyoruz. Üstelik bazı ürünlerde sepette indirim fırsatı da bulunuyor.

Trendyol’un en çok satan ürünlerinden olduğu belirtilen Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro‘nun fiyatı 2783,20 TL’ye inerken, Mi Robot Vacuum Mop Essential ise 1846,43 TL’ye satılıyor. Viomi V3 Robot süpürgeyi ise 3399 TL’ye satın almanız mümkün oluyor. Bu kampanya sayfasını takip ederek farklı seçenekleri inceleyebilir ve uygun bulduğunuzu hemen satın alabilirsiniz.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
Fiyatlar yayın tarihinde alınan fiyatlardır, daha sonra değişiklik gösterebilir veya ürün satıştan kaldırılabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER