FırsatlarManşetler

Robot süpürge satın almak isteyenler için indirim fırsatları [Günün Fırsatı]

robot süpürge indirimleri
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Robot süpürgeler şu sıralar en gözde ürünler arasında yer alıyor. Evde veya iş yerinde temizlik zahmetini büyük oranda azaltan bu ürünlerden bir tanesine sahip olmak isterseniz, GittiGidiyor’un kampanya ürünlerine göz atmanızı tavsiye ederiz. GittiGidiyor’un teknoloji ürünleri için sunduğu indirim kampanyası içinde robot süpürge indirimleri de var.

Kampanya ürünlerine baktığımızda, Xiaomi Mi Vacuum Mop Pro modeli 2731 TL’lik fiyat etiketiyle sunuluyor. 35W motor gücü, 0.4 litre maksimum toz kapasitesi, 120 dakika çalışma süresi gibi özellikleri bulunuyor. Ürünün rengi ise siyah.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2+ modeli ise 3659 TL’lik fiyatla sunuluyor. 180 dakikalık tek şarjla çalışma süresine sahip olan bu ürün toz ve su haznesine sahip. Toplamda 3 saatte şarj oluyor.

Roborock S5 Max Vacuum Cleaner modeli ise 4145 TL’lik fiyat etiketiyle müşterilerini bekliyor. Tek bir şarjla 150 dakika çalışabilen bu ürünün 1 saatte şarj olabildiği belirtiliyor. 5200 mAh pil kapasiteli ürünün 58W’lık motor gücü mevcut. 5 farklı çalışma modu var.

Lydsto R1 Toz Toplama Üniteli Akıllı Robot Süpürge modeli ise 3902 TL’lik fiyattan sunuluyor. Siyah ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneğiyle sunulan bu ürün 180 dakikalık çalışma ve 2.5 saat şarj süresine sahip. 5200 mAh kapasiteli pili var. 3 adet farklı çalışma modu bulunuyor. Ses seviyesi ise 61-80 dB arasında değişiyor.

2525 TL’lik fiyat etiketiyle sunulan Dreame Vacuum Mop F9 Robot Süpürge ise 150 dakikalık çalışma süresi, 6 saatlik tam şarj süresi, dört farklı çalışma modu, 35W motor gücü, 61-80 dB çalışma gürültüsü seviyesi gibi özelliklerle sunuluyor.

Robot süpürgelerin yanı sıra akıllı telefon, kablosuz kulaklık, dizüstü bilgisayar gibi ürünlerde de dikkat çeken indirimler mevcut. GittiGidiyor’un kampanya sayfasını kontrol etmeden geçmemenizi tavsiye ederiz.

KAMPANYA ÜRÜNLERİNİ GÖRÜN

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
Fiyatlar yayın tarihinde alınan fiyatlardır, daha sonra değişiklik gösterebilir veya ürün satıştan kaldırılabilir.
İLGİLİ HABERLER