Eğlence

Roblox’un Quest VR beta sürümünün indirme sayısı 1 milyonu geçti

roblox quest vr

Roblox Quest VR başlık sahiplerinin ilgisini çekmekte pek zorlanmamış gibi görünüyor. Oyunun açık beta sürümünün dağıtımı geçtiğimiz hafta başlamıştı. Roblox’un VR sürümü kısa süre içinde 1 milyon indirme sayısını geçti. Konuyla ilgili açıklama Roblox CEO’su David Baszucki tarafından yapıldı.

Meta’nın şimdiye kadar sattığı sanal gerçeklik başlığı sayısı 20 milyona yaklaşmış durumda. Dolayısıyla hatırı sayılır bir Quest VR kullanıcı grubunun Roblox’a ilgi gösterdiğini söylemek yanlış olmayacaktır. Roblox ve Meta, bu açık betayı, geliştiricilerin Quest kulaklıkları için deneyimlerini test etme ve optimize etme yolu olarak konumlandırıyor.

Bunun mantıklı bir tercih olduğu söylenebilir. Zira Roblox’u deneyen Quest sahipleri tarafından yapılan paylaşımlar, oyuncuların bazı sorunlarla karşılaştığını gösteriyor. Bu geri bildirimler sayesinde oyun Quest VR’a resmi olarak gelmeden önce sorunların düzeltilmesi de mümkün olacak.

Roblox Quest VR’ın tam sürümü ne zaman yayınlanacak?

Roblox Quest VR sürümü hakkında önümüzdeki dönemde yeni bilgilerin paylaşılması bekleniyor. Tam sürümün çıkışı konusunda henüz kesin bilgi verilmiş değil.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER