Teknoloji

Robin Williams’ın kızı Twitter’a geri döndü

zelda-williams-twitter-030914

11 Ağustos tarihinde hayata gözlerini yuman ünlü oyuncu Robin Williams’ın kızı Zelda Williams, babasının intiharının ardından Twitter’da kendisine yöneltilen tehdit ve ağır eleştiriler nedeniyle mikro blog servisinin uygulamalarını cihazlarından sileceğini açıklamıştı. Williams’a yöneltilen eleştiriler ve tehditlerin acımasızlığı üzerine harekete geçen Twitter, gelecekte bu tarz durumların yaşanmasını engellemek için hayatını kaybeden kişilere ait fotoğrafların siteden kaldırılmasını sağlayacak bazı değişikliklere gitme kararı almıştı.

Twitter henüz bu değişiklikleri hayata geçirmemiş olsa da, Zelda Williams mikro blog servisine geri döndü. Yaklaşık üç haftalık bir aranın ardından ilk tweet’ini dün atan Zelda Williams, Tumblr blogundaki bir sözün bağlantısını paylaştı. Robin Williams ile Mrs. Doubtfire’da beraber çalışan oyuncu ve yazar Harvey Fierstein’a ait sözler Zelda Williams’ın Twitter’a dönmesindeki motivasyonunu açıklıyor.

“Asla kabadayılığın seni sessizliğe gömmesine izin verme. Asla seni bir kurbana dönüştürmelerine izin verme. Hayatında kimsenin tanımını kabul etme. Kendin tanımla.” şeklinde tercüme edilebilecek sözler ile Zelda Williams kendisine yönelik acımasız ithamlarda bulunan Twitter kullanıcılarına cevap vermiş oldu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER