Eğlence

Robert Downey Jr. Mark Zuckerberg’in yapay zekasını seslendirmek istiyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

robert downey jr.Mark Zuckerberg, evini kontrol etmek için bir yapay zeka geliştirme yönündeki isteğini daha önceden açıklamıştı. Bu konuda takipçilerinden de fikir alan Facebook CEO’su, geçtiğimiz gün yapay zekasını kimin seslendirebileceğini sordu. Bu konuda ortaya çeşitli cevaplar atılırken, ünlü bir ismin bu iş için gönüllü olabileceği çok az kişinin aklına gelmişti.

Iron Man olarak yapay zekaya pek de yabancı olmayan Robert Downey Jr., Zuckerberg’in yapay zekasını seslendirmek için gönüllü oldu. Ünlü oyuncu işi hemen kabul edeceğini söylese de, ortaya bazı şartlar sürmekten geri kalmadı. Ödemenin Iron Man’de yapay zeka Jarvis’i seslendiren Paul Bettany’ye yapılmasını isteyen Downey Jr., paranın da Benedict Cumbertbatch tarafından seçilen bir hayır işine bağışlanmasını talep etti.

Robert Downey Jr. kişisel projeye heyecan katabilir

Mark Zuckerberg, ünlü takipçisinin yorumu karşısında sakinliğini koruyarak “Hayalim gerçeğe dönüştü” şeklinde bir yanıt verdi. Diyalogun gerçekleşme biçimi, bu işbirliğinin hayata geçip geçmeyeceği konusunda soru işaretleri bırakıyor. Zuckerberg’in kendi kişisel alanı için geliştirdiği projeye Robert Downey Jr. gibi bir ismin dahil olması işin içine heyecan katabilir.

İLGİLİ HABERLER