Eğlence

Netflix’in merakla beklenen Osmanlı dizisinin fragmanı yayınlandı – Video

rise of empires: ottoman
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Netflix‘in Hakan: Muhafız ile başlayan Türk orijinal dizisi yolculuğu, 2019’un son günlerinde yayınlanan Atiye ile devam etmişti. Bu listeye yakında eklenecek olan Rise of Empires: Ottoman ise diğerlerinden biraz daha farklı bir yerde duruyor.

Bir belgesel dizi niteliğindeki Rise of Empires; tarihe damgasını vuran padişahlardan Fatih Sultan Mehmet’in yükselişini ve İstanbul’un fethini konu alıyor. Dizi dönemin Osmanlı İmparatorluğu’nu da farklı bir açıdan ele alıyor.

Netflix, diziden ilk görüntüleri bir süre önce paylaşmıştı. Şirket şimdi de dizinin ilk fragmanını ve resmi afişini yayınladı.

Rise of Empires: Ottoman 24 Ocak’ta yayınlanacak

Rise of Empires: Ottoman’ın senaryosu Prof.Dr. A.M Celal Şengör ve Dr. Emrah Safa Gürkan’ın danışmanlığında kaleme alındı. Yapımcı olarak Karga Seven ve STX Entertainment’ın imzasını taşıyan projenin yönetmenliğini ise Emre Şahin üstlendi. Altı bölümlük dizinin Türkçe anlatımını ise Halit Ergenç seslendirdi.

Rise of Empires: Ottoman’ın oyuncu kadrosu da oldukça kuvvetli. Dizide başrolleri Tuba Büyüküstün, Cem Yiğit Üzümoğlu, Selim Bayraktar, Birkan Sokullu, Osman Sonant, Tolga Tekin, Ushan Çakır ve Damla Sönmez paylaşıyor.

rise of empires: ottoman

Rise of Empires: Ottoman’ın tüm bölümleri, 24 Ocak’ta Netflix aboneleriyle buluşacak.

İLGİLİ HABERLER