Teknoloji

RIM takvim paylaşımı konusunda deneyimli Tungle şirketini satın aldı – Video

BlackBerry PlayBook’un kendine ait bir takvim uygulaması bulunmuyor, ancak görünüşe göre yakın zamanda RIM’in hiç olmadığı kadar çok zamanlama seçeneği olacak. Kanadalı şirket vatandaşı olan Tungle adlı bir şirketi satın aldı. Tungle, zaman çizelgelerinin platformlar arasında paylaşılmasına ve senkronize edilmesine olanak tanıyan servisler sunuyor.

Tungle’ın şu anda sunmuş olduğu iOS ve BlackBerry uygulamaları bulunuyor, Android uygulamasının da çok yakında çıkacağı belirtiliyor. Bu uygulamaları ya da şirketin web tabanlı uygulamasını kullanarak takviminizi şirketinizin içindeki veya dışındaki kişilerle paylaşmak ya da çeşitli sosyal ağ servisleriyle bağlamak mümkün. Böylelikle görüşme yapacağınız bir kişi hakkında birşeyler öğrenmeniz mümkün olabilir.

RIM, Tungle ile neler yapacağını şu an için açıklamış değil. Aynı şekilde satın alma anlaşmasıyla ilgili detaylar da ortaya çıkmış değil. Şimdilik Tungle’ın yaptığı işi biraz daha yakından tanımakla yetinelim. Aşağıdaki videoya göz atabilirsiniz.

Video: Tungle.me

İlgili – Tungle

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER