Teknoloji

RIM Hindistan’la e-posta ve sohbet trafiğinin izlenmesi için anlaştı

Haberleri Kaçırma! Teknoblog'u Google Arama'da tercihli kaynağın yap ve En Çok Okunan Haberler'de bizi daha sık gör.
Tercihli Kaynak Ekle

RIM Hindistan’la e-posta ve sohbet trafiğinin izlenmesi için anlaştıHindistan’dan gelen haberlere göre RIM devletle bir anlaşma yaparak güvenlik birimlerine BlackBerry cihazları üzerindeki e-posta ve mesajlaşma trafiğini izleme izni vermiş. Bu izleme planının hayata geçirilmesi için bir yol haritası bile hazırlanmış.

Plana göre BlackBerry kullanıcılarının e-postaları 15 gün içinde izlenmeye başlanacak. Sohbetlerin izlenmesi içinse altı ile sekiz aylık bir çalışmaya ihtiyaç var. IDG News RIM’in konuyla ilgili fazla açıklama yapmaktan kaçındığını, Hint devletiyle yapılan görüşmelerin gizli kalacağını duyurdu. RIM’in Hindistan’a verdiği kapitülasyonların yakınındaki Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan gibi benzer güvenlik endişeleri taşıyan ülkelere de vermesini bekliyoruz.

İlgili – Reuters
İlgili – PC World

Günün Öne Çıkan Fırsatları

Braun BRHD425E Hd4.2 İyontec Difüzörlü Saç Kurutma Makinesi — %7 İndirim
Schafer Fit Fry XL 5 Lt Yağsız Fritöz — İndirim
TCL 27G64 Gaming Monitörü 27\" 180Hz QD-Mini LED — %3 İndirim
JBL Go4 Bluetooth Hoparlör, IP67 — %3 İndirim
Xiaomi Smart Band 9 Active — %4 İndirim
Roborock Q8 Max Pro Plus Akıllı Robot Süpürge — İndirim

REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.

Teknoblog artık WhatsApp'taGünün en iyi teknoloji fırsatları ve kaçırmamanız gereken büyük haberler, telefonunuza gelsin.
Kanala Katıl