Teknoloji

RIM BlackBerry World’deki en düşük fiyatlar üzerinde düzenlemeye gidiyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

RIM adını değiştirdiği, bunun yanı sıra yakında müzik ve video gibi içerikleri de ekleyeceği BlackBerry World içerik mağazasındaki en düşük fiyatları da belirlemeye başladı. İlk etapta pound ve avro cinsinden en düşük fiyatlar belirlendi. Buna göre İngiltere’dekiler en ucuz içerik için daha önce ödedikleri 1 pound yerine 0.75 pound ödeyecek.

blackberry-world-280113

Söz konusu avro olunca fiyatlar ülkeden ülkeye değişiklik gösteriyor; örneğinn İspanya mağazasında en düşük fiyat 0.75 avro olarak belirlenmiş. RIM’in belirttiğine göre fiyat ayarlamaları döviz kurları ve KDV oranları hesaba katılarak belirlenmiş; ayrıca tüketicilerin daha fazla dikkatini çekmek için bu şekilde aşağı doğru bir fiyat ayarlamasına gidilmiş. Türkiye için bir fiyat araştırması yaptık; ancak henüz kayda değer bir şey bulamadık. Tahmin ediyoruz ki, o da fazla vakit geçmeden kesinlik kazanacaktır ve onu da bu sayfalardan duyuracağız.

RIM, fiyat ayarlamasının otomatik yapıldığını, ancak ürünlerinin fiyatları üzerinde düzenleme yapmak isteyen geliştiricilerin BlackBerry World satıcı portalı üzerinden bunu gerçekleştirebileceklerini kaydetti.

İlgili >> BlackBerry Developer Blog

İLGİLİ HABERLER