Manşetler

Richard Branson’ın iPad dergisi “Project” App Store’daki yerini aldı – Video

Ünlü işadamı Richard Branson’un desteğiyle “Project” adı verilen bir iPad dergisinin çıkarılacağını ve bu derginin duyurusunun ise içinde bulunduğumuz haftada yapılacağını geçen hafta aktarmıştık. Görünüşe göre Project dergisinin uygulaması iTunes App Store’daki yerini aldı.

9 to 5 Mac sitesi bu uygulamanın iTunes bağlantısını da yayınladı. Ne var ki, bu bağlantı Türkiye mağazasında çalışmıyor. Bu da Project’e Türkiye erişiminin şimdilik kapalı olduğu anlamına geliyor. Belki ilerleyen saat veya günlerde Project’i Türkiye App Store üzerinden indirmek mümkün olabilir. Tabii ki, demokrasilerde çare tükenmez. Elimizde bulunan İngiltere App Store hesabıyla giriş yaptıktan sonra Project’i iPad’e başarıyla kurduk.

Project’in ilk sayısının ABD ve Kanada olmak üzere iki farklı versiyonu bulunuyor. Fiyatı ise 2.99 dolar ya da 1.79 pound olarak belirlenmiş. Derginin kapağındaki konulara göz attığımızda Wired’a benzer bir dergiyle karşı karşıya olduğumuz izlenimine kapıldık. Zaten dergi kapağının hemen üstünde yer alan “Tasarım / Eğlence / Teknoloji / Girişimciler” başlıkları Project’in ilgi alanını ortaya koymaya yetiyor.

Video: Project iPad dergisi tanıtımı


İlgili – iTunes (Project)
İlgili – 9 to 5 Mac

İLGİLİ HABERLER