Eğlence

Returnal PC sürümünün çıkış tarihi belli oldu

returnal pc

Sony’nin PC’ye getireceği bir sonraki özel PS5 oyunu olan Returnal, 15 Şubat’ta Steam ve Epic Games Store’a geliyor. Bu, beklenen çıkışın The Last of Us Part I‘in 3 Mart’ta PC’ye gelişinden sadece bir iki hafta önce gerçekleşeceği anlamına geliyor.

Çıkış tarihinin yanı sıra Sony’nin sahibi olduğu Housemarque, PC sürümü hakkında daha fazla ayrıntı da paylaştı. Nvidia’nın görüntü ölçeklendirme teknolojisinin yanı sıra bu Nvidia DLSS ve AMD FSR için yükseltme destekleri de bulunuyor. Returnal‘ın geliştirilmesini destekleyen Climax Studios, oyunun mevcut ışın izleme gölgeleriyle uyumlu olması için ışın izlemeli yansımalar için de destek ekledi.

Returnal‘ın PC sürümünde Ultrawide 21:9 ve Super Ultrawide 32:9 olmak üzere iki yeni geniş çözünürlüklü biçim bulunacak. Ses tarafında, Dolby Atmos, iki 3D ses seçeneği ve 5.1 veya 7.1 surround ses desteklerini bekleyebilirsiniz. Dokunsal geri bildirim ve uyarlanabilir tetikleme desteği için bir DualSense oyun kumandası bağlayabilir veya bir fare ve klavye kullanarak ölümcül uzaylı Atropos gezegeninde hayatta kalmayı deneyebilirsiniz.

Returnal PC sistem gereksinimleri

PC’de Returnal oynamak için en az bir Nvidia GeForce GTX 1060 (6 GB) veya AMD Radeon RX 580 (8 GB) GPU, Intel Core i5-6400 (dört çekirdekli 2,7 GHz) veya AMD Ryzen 5 1500X (dört çekirdekli, 3,5 GHz) işlemci, 16 GB DDR4 bellek ve 60 GB depolama alanı gerekiyor. Doğal olarak, Returnal‘ın etkileyici görsellerinin ve neon mermilerinin tam etkisini elde etmek için daha güçlü bir donanıma ihtiyacınız olacak. PlayStation Blog’unda teknik özellikler hakkında daha fazla ayrıntı yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER