Teknoloji

Resmi PlayStation uygulaması çok yakında Android ve iOS cihazlarında

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

PlayStation’ın resmi blogundan yapılan açıklamaya göre çok yakında hem Android 1.6 ve üstü ile çalışan cihazlar için hem de iOS 4 ve üstü ile çalışan cihazlar için PlayStation uygulaması çıkarılacak.

Çıkacak olan uygulamanın ilk versiyonuyla birlikte kullanıcılar PlayStation Network üzerindeki başarılarını kontrol etme, arkadaşların oyunlarını ve çevrimiçi durumlarını takip etme, PlayStation 3, PSP ve PlayStation 2 oyun kataloglarını ve haberlerini görebilme, PlayStation Avrupa Blogu’nun duyurularını okuma, ilginç bulunan ürün ve haberleri Facebook, Twitter ve e-posta aracılığıyla arkadaşlarla paylaşabilme gibi özelliklere kavuşacak.

Anlayacağınız bu ilk versiyon oyun oynamak dışında her işi sunacak gibi görünüyor. PlayStation’ın resmi uygulaması İngiltere, Fransa, Almanya, İspanya, İtalya ve Hollanda’da dağıtılacak. PlayStation blogunda yazılanlara göre gelecek versiyonda Sony Computer Entertainment Europe’un faaliyet gösterdiği tüm ülkeler ve diller kapsam altına alınacak, ayrıca PlayStation Avrupa blogundaki yazılara yorum bırakmak da mümkün olacak. Sözünü ettiğimiz uygulamanın ilk versiyonunun önümüzdeki birkaç ay içinde ücretsiz olarak sunulması bekleniyor.


İlgili – PlayStation Blog Avrupa

İLGİLİ HABERLER