Manşetler

Apple’ın resmi Apple Watch şarj istasyonu görüldü

apple-watch-sarj-istasyonu-181115-1

Apple, aksesuarlardan para kazanmayı seviyor. iPad Pro için hazırlanan özel klavyenin tabletten ayrı olarak satılması, şirketin bu huyunun en güncel örneği olarak göze çarpıyor. Dolayısıyla Apple Watch için henüz resmi bir şarj istasyonunun piyasaya sürülmemesi kulağa pek şaşırtıcı gelmiyor.

Ancak ortaya çıkan bazı fotoğraflar, resmi Apple Watch şarj istasyonuna dair bekleyişin yakında sona erebileceğini gösteriyor. Apple markalı Apple Watch şarj istasyonu ve kutusuna ait olduğu söylenen fotoğraflar, internete sızdı. Aksesuarın kutusunun bir CD ambalajına benzemesi ilk bakışta göze çarpıyor.

apple-watch-sarj-istasyonu-181115-4

Apple Watch, resmi şarj istasyonu aracılığıyla düz biçimde yatırılarak olduğu gibi “başucu saati” işlevi görebilecek biçimde dik vaziyette konumlandırarak da şarj edilebiliyor. Söz konusu “başucu saati” duruşunu destekleyen özel mod, watchOS 2 ile birlikte Apple Watch sahiplerine sunulmuştu.

apple-watch-sarj-istasyonu-181115-5

Fotoğraflara bakınca Apple’ın şarj istasyonu için tercih ettiği materyali anlamak pek kolay olmasa da, silikon en uygun aday gibi gözüküyor. Manyetik şarj istasyonunun varlığı Apple tarafından henüz resmi olarak duyurulmasa da, fotoğrafların doğru olması durumunda duyuru tarihinin de yakın olduğu söylenebilir. 9to5Mac sitesine göre, Apple Watch resmi şarj istasyonu ABD’de 100 dolar civarında bir fiyattan satışa sunulacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER