Eğlence

Resident Evil: Death Island temmuz ayında izleyicilerle buluşacak

resident evil death island

Capcom ve Sony Pictures’ın birlikte hazırladığı animasyon filmi Resident Evil Death Island’ın vizyon tarihi belli oldu. Duyurusu şubat ayında yapılan film, Resident Evil hayranları tarafından heyecanla karşılanmıştı. Bu filmde Leon Kennedy ve Jill Valentine gibi popüler Resident Evil karakterleri ilk kez ekranda beraber görünecek.

Bu ikiliye ek olarak; Rebecca Chambers, Chris ve Claire Redfield gibi karakterler de Death Island’da izleyicilerin karşısına çıkacak. Kahramanlarımız biyolojik silahlarla ilgili olayları araştıracak. Araştırmalar ekibi Alcatraz Adası’na kadar götürecek.

Filmin hikayesi Sony Pictures tarafından şu şekilde özetleniyor: “San Francisco’da Jill Valentine bir zombi salgını ve yeni bir T-Virüs ile uğraşıyor, Leon Kennedy kaçırılan bir DARPA bilim adamının peşinde ve Claire Redfield körfezde balinaları öldüren canavarca bir balığı araştırıyor. Chris Redfield ve Rebecca Chambers’ın da katıldığı, hepsi aynı yerde, yeni bir kötülüğün ikamet ettiği ve onların gelişini beklediği Alcatraz Adası’nda birleşen ayrı vakalarından ipuçlarının izini keşfederler.”

Resident Evil Death Island 7 Temmuz’da sinemalarda vizyona girecek

Resident Evil Death Island 7 Temmuz’da vizyona girecek. Film yurt dışında temmuz ayı bitmeden dijital platformlarda ve Blu-ray olarak da izleyicilerle buluşacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER