Eğlence

Resident Evil 2, 3 ve 7’nin yeni nesil konsol güncellemeleri yolda

resident evil 2

Capcom, 2022 içinde Resident Evil 2, 3 ve 7’nin ücretsiz görsel güncellemelerini dağıtıma çıkaracağını açıkladı. Söz konusu güncellemeler PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC’de oyunlara ışın izleme, yüksek kare hızı modu ve 3D ses desteği gibi özellikler getirecek.

PS4 ve Xbox One’da bu oyunlara sahip olanlar, söz konusu güncellemeleri ücret ödemeden indirebilecek. PS5’te dijital yükseltme seçeneği sunulurken, Xbox’ta Smart Delivery özelliği sayesinde oyuncular güncelleme yayınlanır yayınlanmaz yeni nesil versiyonunu oynayabilecek. PC’de ise iyileştirmeler alışılageldik şekilde güncellemeler eşliğinde sunulacak.

Capcom PS5’te her üç oyunu da DualSense desteğiyle güncelleyecek. Bu destek oyunlara dokunsal geri bildirim ve uyarlanabilir tetik tuşları gibi özellikleri getirecek.

Görsel iyileştirmeler olmasa bile, Capcom’un yeni Resident Evil oyunları görsel anlamda fazlasıyla etkileyici. Seriye yeni başlayan ve şu ana kadar sadece Resident Evil Village’ı oynayanlar için Resident Evil 2 ve 7 iyi başlangıç noktaları olarak değerlendirilebilir.

İki oyunun hikayesi çok fazla kesişmezken, ikisi de Capcom’un korku oyunları hazırlama konusunda ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor. Resident Evil 2, 1998 çıkışlı PS1 versiyonun modern bir tasarım ve müthiş bir atmosfer ile yeniliyor. FPS formatındaki Resident Evil 7 ise tamamen farklı bir atmosfer ve bambaşka bir korku deneyimi yaşatıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER